Kezdőlap » Ünnepek » Milyen ruhát viseljünk Valentin napon?

Milyen ruhát viseljünk Valentin napon?

A Valentin nap a szerelemről szól, a szerelem, pedig egymás elfogadásáról és megbecsüléséről. Emellett természetesen nagyon fontos, hogy a vonzalom és a szexuális vágy megmaradjon partnerünkkel hosszú hosszú éveken át is Legjobb tehát, ha a szerelmesek ünnepén a lehető legkáprázatosabb megjelenésünkkel igyekezzük meglepni párunkat.
A férfiak dolga nem túl bonyolult, hiszen egy jól szabott öltönnyel vagy egy elegáns nadrág-ing-zakó kombinációval bármelyik hölgyet leveszik a lábukról, nemhogy szívük szerelmét. Arra kell csupán figyelniük, hogy az alkalomhoz illő legyen a viseletük. Azaz, ha mondjuk egy elegáns étterembe viszik kedvesüket, igenis vegyék fel az öltönyt, ám ha egy laza mozizás a program, elég egy zakó akár farmerral és pólóval is.
Nekünk, nőknek azonban már egy kicsivel nehezebb dolgunk van. Nem könnyű ugyanis eltalálni azt az öltözéket, amiben elbűvölően szépek vagyunk, és amiben még jól is érezzük magunkat. A kényelem igenis egy fontos szempont, hiszen ha egész este feszengünk, és nem tudjuk, hogyan üljünk le, vagy hogyan álljunk fel egy ruhában, könnyen előfordulhat, hogy kínos helyzetben találjuk magunkat.
Éppen ezért, válasszunk olyan ruhát, ami elég szabadságot ad a kényelmes mozgáshoz, és amiben jól is érezzük magunkat. Emellett természetesen fontos az is, hogy csinosnak és kívánatosnak érezhessük magunkat, és a párunk is így tekinthessen ránk.
Egy piros vagy rózsaszín ruhával nem nagyon lőhetünk mellé, amennyiben passzol a stílusunkhoz, és megfelelő hossza és dekoltázsa van. Ne legyünk közönségesek és ne mutassunk túl sokat magunkból. Inkább a sejtető darabokat részesítsük előnyben.
Egy jól megválasztott öltözék mindkét fél számára megalapozhatja a tökéletes Valentin napot és igazán csábítóvá varázsolhatja viselőjét.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készülnek az amerikaiak a karácsonyra?

A karácsony ünnepének a világ minden pontján élő ember számára ugyanaz az üzenete, mindenki a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük