Kezdőlap » Esküvő » Milyen ruhát viseljenek a koszorúslányok?

Milyen ruhát viseljenek a koszorúslányok?

Egy nő életének talán az egyik legmeghatározóbb pillanata, amikor kiválasztja az esküvői ruháját. Ez már önmagában sem egy egyszerű feladat, nemhogy amikor a koszorúslányok ruháival kell zöld ágra vergődni. Hogyan lehet igazán hatékony a ruhaválogatás, amikor egyszerre több – más és más személyiségű – hölgy kedvében próbálunk járni?
Először is ott van az a probléma, hogy ami tetszik az egyik koszorúslánynak, nem biztos, hogy a másiknak is tetszeni fog. Hogyha valami csoda folytán az ő véleményük mégis passzol egymáshoz, a legfontosabb természetesen az, hogy a menyasszonynak is megfeleljen. Harmonizáljon színben és stílusban az esküvő hangulatához, és főleg a menyasszonyi ruhához.
Érdemes átbeszélni az elején, hogy pontosan mi az esküvő koncepciója. Ha például minden szimmetrikus és szigorú szabályok szerint lesz kialakítva, akkor természetes, hogy a koszorúslányokon a teljesen egyforma ruhák mutatnak majd jól. Ennek hátulütője ugye, hogy a különböző alkatú és adottságú lányokon nagyon ritkán áll jól ugyanaz a fazon és szín. Ilyenkor célszerű egy semlegesebb típust választani, és mindig a kevésbé csinos koszorúslányokhoz alakítani a ruhát. Ez azért fontos, hogy ne érezzék kényelmetlenül magukat, a többieknek pedig úgyis minden jól áll.
Ha lazábbra vehetjük a dolgot, és nem muszáj egyforma ruhában lenniük a koszorúslányoknak, két választásunk van. Az egyik, hogy egyforma árnyalatú, de fazonban eltérő darabokat választunk; a másik, hogy ugyanazt – vagy hasonló – fazont, más-más színekben. Ez esetben egyénre szabottan válogathatnak a lányok, belevihetik saját egyéniségüket és stílusukat az öltözékükbe, viszont mégis egységes lesz valamennyire az összhatás.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A szamburuk útja a házassághoz vezető úton

Az egyik Kenyában élő természeti nép, a szamburuk alig százhúszezren vannak. A nomád, félnomád életvitelű …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük