Kezdőlap » Esküvő » Milyen ruhám legyen?

Milyen ruhám legyen?

Az esküvő előtt minden nő felteszi a nagy kérdést”milyen ruhám legyen”? Alkattól, egyéniségtől függően felpróbálunk számtalan fehér esküvői ruhát. Saját elképzelés szerint válogatunk, és az sem okoz problémát, ha több napig tart a válogatás. Hisz ez lesz életünk legszebb napja, mindenképp szeretnénk a megszokottnál jóval több lenni. Rendkívül sok szalonban válogathatunk.

A méregdrága egyedi ruhától az olcsóbb kiszerelésig. Ami még fontos, a ruha pont úgy álljon rajtunk, ahogy elképzeltük és ne mutasson többet alakunkból, mint amennyit muszáj. Kölcsönözzük vagy varrassuk? Egyedül pénz kérdése. Csupán egy alkalomra készül, mégis van, aki nem válik meg tőle egész életében. Abban reménykedik, hogy tovább adhatja gyermekeinek és nem megy ki soha a divatból. Célszerű az esküvő előtt néhány hónappal elkezdeni keresgélni, mert a szépen elkészített egyedi gyártási technológiával varratott ruha nagyon kelendő. Ráadásul az anyagja is különbözik a többitől. Ajánlatos segítőt vinni magunkkal, aki elfogulatlansága miatt a valódi véleményét tárja elénk és nem hízelkedős. A ruhához illő fátyol kiválasztása sem egyszerű feladat. Mindenképp a kettőt együtt kell kiválasztani.

A fodros ruhához kevésbé hangsúlyos fátyol illik. Vagy lehet fordítva. Dekoltázs mindenképp kell. Kiemeli női bájainkat, valamit eltakarja a nem kívánt részeket. Ezen a napon mi vagyunk a hercegnők, ezért bármire képesek vagyunk, és azt kitartóan csináljuk. Többször nézünk tükörbe, fogyni kezdünk. Amennyire lehet alakunkat az alakalomhoz illően szeretnénk formálni. Hisz az elkövetkező napot nézzük együtt gyermekeinkkel és családunkkal. Büszkén mutogatni ötven év eltelte után is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nászajándék – mit vegyek?

Egy esküvői meghívás mindig öröm, hiszen olyan eseményre invitálnak, amelyet az ifjú pár kiemelkedően jól …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük