Kezdőlap » Szilveszter » Milyen ruhákat NE viseljünk szilveszterkor?

Milyen ruhákat NE viseljünk szilveszterkor?

Habár szilveszterkor kicsit mindenki a kelleténél jobban elengedi magát, azért ilyenkor sem kell őrültségeket csinálni. Persze fel lehet venni parókát, vicces kiegészítőket, lehet viselni extrém sminket, lehet dudálni és sípolni, de azért vannak olyan ruhák, és kiegészítők, amik még ilyenkor sem férnek bele, sőt talán senki nem is venné fel őket.
Lehet egy buli igazán elegáns, és persze vannak szép elegáns motívumok, ruhák, amiket érdemes felvenni, de például ne válasszunk pávatollas, vagy tollas ruhát egyáltalán. Nem érdemes ilyesféle extrém ruhakölteményekkel próbálkozni, mint ahogy egy házibuliba se vegyünk fel például olyan egyedi készítésű, ám annál furább ruhát, mint a szemeteszsákból, vagy valamilyen újrahasznosítható anyagból készült. Szintén nem érdemes több méter hosszú fátyolszerű ruhakölteményt választani a szilveszteri bulira, nemcsak nem illik oda, de nem is praktikus. Az már egyszer biztos, hogy a ruháknál is könnyen melléfoghatunk, azonban hasonló a helyzet a cipőkkel is, lehet fényes, strasszos, egyedi, hiszen annál jobban kifejezi az ünnep egyszeri hangulatát, azonban vigyázzunk rá, hogy ne essünk át a ló túloldalára, és tartsuk a mértékletességet.
Ugyancsak nem érdemes olyan ízléstelen kiegészítőket választani, mint az állat –például malac – alakú táska, vagy az ilyesféle nyakláncok, ékszerek és medálok. Persze választhatunk mókás kiegészítőket, de azért figyeljünk oda, hogy az alap viseletünk ne nevetséges, hanem normális legyen.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük