Kezdőlap » Szilveszter » Milyen programot szervezzünk szilveszterre?

Milyen programot szervezzünk szilveszterre?

A szilveszter, a karácsony meghitt, békés hangulata után a baráti összejövetelekről, a buliról, jókedvről szól. Ilyenkor több minden megengedett, kiengedhetjük a „ fáradt gőzt” , tombolhatunk, szórakozhatunk kedvünkre.
Azt, hogy ki hogyan tölti a szilvesztert sok minden meghatározhatja, családi körülményünk, hangulatunk, lehetőségeink. Azonban mindenki megtalálhatja a szilveszteri programját.
Ha baráti társasággal töltjük az esténket, házibuli vagy valamelyik szórakozóhely kínálta lehetőséggel élhetünk. Vannak előre befizetett rendezvények ahol szervezett keretek között telik az esténk, de otthonunkban is tarthatunk egy bulit, ahová mindenki hoz valamit és összegyűlik az esti étel, ital.
Ha a családunk körében maradunk szilveszter estéjén, több mindennel üthetjük el az időt. Gyerekeinkkel „bulizhatunk”, sétálhatunk miközben fújjuk a trombitát, álarcot vehetünk, feldíszíthetjük otthonunkat. A gyerekek alkoholmentes itallal koccinthatnak az újévre.
Kisgyerekes szülőknek sem kell lemondani a szilveszteri hangulatról, babás barátainkkal összeülhetünk, csendesebb keretek között beszélgetéssel, társasozással üthetjük el az időt, miközben kisgyerekeink igényét is szem előtt tarthatjuk.
Ha párunkkal kettesben töltjük ezt az estét, választhatunk, hogy otthon maradunk vagy különböző más programlehetőségek közül választunk. Vannak szabadtéri programok, koncertek egy egy ilyennek a felkeresésével megalapozhatjuk a jó hangulatot, amit követhet az otthoni, kettesben eltöltött idő.
Ha egyedül vagyunk – párkapcsolat és család nélkül – sem szabad otthon, búslakodva töltenünk az estét. Sétáljunk, figyeljünk, vegyük át a hangulatot. Látogassunk el egy szabadtéri koncertre.
Mindegy hogy kivel, hogyan töltjük a szilvesztert, éjfélkor mindenhol, mindenki ugyanazt csinálja. Elbúcsúztatjuk az óévet és köszöntjük az újat, tele reményekkel, megfogadva hogy mi mindent csinálunk az idén máshogyan.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük