Kezdőlap » Internet » Milyen program a Nextgen gallery?

Milyen program a Nextgen gallery?

A honlapokon nagyon nagy jelentősége van annak, hogy mennyi, és milyen képeket helyezünk el rajtuk. Nem csak azért fontos, mert szebbé, és színesebbé változtatja weboldalainkat, hanem esztétikai, és kereső optimalizációs szempontból is nagyon fontos. Nem mindegy, hogy milyen képeket rakunk fel, azoknak milyen neveket adunk. Nagyon sok módszer nem éppen alkalmas arra, hogy igazán szép eredményt hozzunk ki belőle.

Nagyon fontos, hogy szépen nézzen ki a kép körül található oldaltartalom is, mert a szép honlapra szeretnek jönni a látogatók, nekünk pedig éppen ez a célunk, hogy minél több látogatónk legyen, és azok is minél több időt töltsenek el a honlapunkon. Van egy nagyon jó bővítmény wordpress-hez, ami kiválóan alkalmas széppé, esztétikussá tenni a honlapunkat képek igényes megjelenítésével. A nextgen egyik legismertebb képmegjelenítő és galéria készítő bővítménye wordpress-hez.

Ez a bővítmény kiválóan alkalmas arra, hogy modern, szép galériákat képvetítéseket hozzunk létre saját wordpress oldalunkon. Az értékelése majdnem 5 csillagos, tehát nagyon sok felhasználó ajánlja ezt a bővítményt. A telepítése nagyon egyszerű, hiszen ugyanúgy lehet telepíteni, mint minden wordpress bővítményt.

Ezek után igazából már csak rajtunk múlik, hogy milyen képeket helyezünk el az egyes galériákba, minthogy az is, hogy hány galériát hozunk létre, milyen effekteket alkalmazunk, és a különböző galériákat hol helyezzük el a honlapunkon. Nem mindegy ugyanis, hogy hol helyezkednek el, mert hiába a szép kialakítás, ha nem jól használjuk fel.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Korlátozás szerte a világban

A Föld lakosságának nagy része talán egyet ért abban, hogy az internet korlátozása igenis fontos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük