Kezdőlap » Szoftver » Milyen program az Airdroid?

Milyen program az Airdroid?

Amióta mindenkinek van számítógépe, laptopja, okos telefonja, sokan arról álmodoznak, hogyan köthetnénk őket össze vezeték nélkül. Hogyan lehetne mondjuk bemérni a telefonunkat, hogy ha ellopták, vagy hogyan nézzünk a számítógépünkön a telefonunk kamerájával. Az Apple felhasználóknak ez mondani sem kell, de alapvető követelmény, és a cég ezen igényeket ki is elégíti. Az android viszont, mivel nyílt forráskódú, így bárki bármilyen szoftver fejleszthet rá. Egy ilyen szoftver az Airdroid is, amivel mindent meg tudunk nézni ami a telefonunkon van.

Pontosan meg tudjuk vele határozni, hogy hol van a telefonunk, így ha mondjuk ellopták, és egy nem túl okos rablóval van dolgunk, akkor pillanatok alatt bemérhetjük, és vissza is szerezhetjük. Ehhez mondjuk az kell, hogy a telefon ne legyen kikapcsolva. Ezzel a programmal a komplett címlistát tudjuk kezelni, meg tudjuk nézni a hívás listát is. Sőt! A gépről még hívást is indíthatunk, igaz hogy ez ugyanúgy a telefonon fog lezajlani.

Ezen kívül tudjuk használni a telefon kameráját is, így akár biztonsági felvételeket is tudunk készíteni vele, vagy meg tudjuk figyelni a kisgyermekünk szobáját, vagy babaágyát, így akár 24 órás figyelmet is tudunk rászánni, így meg tudjuk nézni, hogy jól van-e. a kamerájával még képet is tudunk készíteni ami azonnal el lesz mentve a számítógépünkön. Ahhoz, hogy ezt a programot használni tudjuk be kell regisztrálni, de akár egy egyszerű Google fiókkal is be lehet lépni, amivel manapság szinte mindenki rendelkezi, főleg az android felhasználók, így bárki számára elérhető ez a szoftver.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük