Kezdőlap » férfi póló » Milyen póló a jó választás első randevún?

Milyen póló a jó választás első randevún?

A férfiak általában akkor is a lezser viseletet szeretik, amikor egy számunkra fontos randevúra mennek. Sok minden befolyásolja választásunkat. Mert ez egyszer saját elképzelésük szerint öltözködnek és a pólót is maguk válasszák. Egy nő számára fontos az első benyomás. Kopott fehér vagy színes póló nem nyeri el tetszésünket. Hiába a gondos válogatás, rossz döntést hozott és elijeszthet minket. Egy hatalmas kép elől vagy évekkel korábban kiment a divatból, inkább dobja el, mint felvegye, főleg az első randevún.

A drága férfi póló, hatalmas márkajelzéssel szintén ijesztő megjelenés. Vannak rejtett dolgok, amitől a nők megvadulnak. Izmos kar, széles váll, kidomborodó mellkas. Egy jó pólónak mindezt tükröznie kell viselőjéről. Fontos az ellenállhatatlan kisugárzás mind a két nem részéről. A póló választása tükrözze személyiségét, ne az anyagiakra utaljon.

Szeme színe, bőre barnasága egy tökéletes férfi póló alatt kimagasló eredményeket érhet el a női nemnél. Biztos a siker és mégsem árul el semmi konkrétat. Ha mind ezek felett még ért a hangulat folyamatos szinten tartásához, zavarba fogja hozni a hölgyet és az zavarában nem tud mit mondani. Mert a férfi „V” kivágású pólója élénken vonzza magához. Nem kell a nyakkendő, felesleges a merev nyakú ing. Mert a testhez lapuló póló teljessé teszi öltözékét és felkelti az érdeklődést. Ennél több nem kell az első randevún. Dicséretes szavak nélkül egy csodálatos estét tölthetsz el és nem kell azon aggódnod, vajon eljön legközelebb?

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Melyiket viseljem (férfi póló)?

Az erősebb nem többsége szereti a laza öltözködési módot. Vannak viszont, akik csak ingben tudják …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük