Kezdőlap » Internet » Milyen pénzkeresési lehetőségek vannak a neten?

Milyen pénzkeresési lehetőségek vannak a neten?

Sokan szeretnének otthonról dolgozni, mert lehet, hogy az adott területen nincsen munkalehetőség, vagy másodállásnak jó lenne. Az internetes pénzkeresés nagyon egyszerű, és kényelmes, de vigyáznunk kell, mivel sok az átverés. Soha ne fizessünk munkáért pénzt, mivel az tuti, hogy kamu, hiszen a munkáért nem nekünk kell fizetnünk, hanem akinél dolgozunk, ezt tartsuk szem előtt. A legjobban fizető internetes munka a kérdőív kitöltés, ami egyben a legmegbízhatóbb is. Ez annyit jelent, hogy bizonyos időközönként az e-mail címünkre levelet kapunk, amiben értesítenek kérdőívről.Ha ezt kitöltjük, akkor pénzt írnak jóvá nekünk, ez lehet 100 ft-tól akár 1000 ft-ig. A felmérés akár 20 percet is ...

Sokan szeretnének otthonról dolgozni, mert lehet, hogy az adott területen nincsen munkalehetőség, vagy másodállásnak jó lenne. Az internetes pénzkeresés nagyon egyszerű, és kényelmes, de vigyáznunk kell, mivel sok az átverés. Soha ne fizessünk munkáért pénzt, mivel az tuti, hogy kamu, hiszen a munkáért nem nekünk kell fizetnünk, hanem akinél dolgozunk, ezt tartsuk szem előtt.
A legjobban fizető internetes munka a kérdőív kitöltés, ami egyben a legmegbízhatóbb is. Ez annyit jelent, hogy bizonyos időközönként az e-mail címünkre levelet kapunk, amiben értesítenek kérdőívről.

Ha ezt kitöltjük, akkor pénzt írnak jóvá nekünk, ez lehet 100 ft-tól akár 1000 ft-ig. A felmérés akár 20 percet is igényelhet, mire kitöltjük. Természetesen leírják, hogy az adott felmérésért mennyi pénzt kapunk. Népszerű és megbízható oldal a Marketagent, ami magyar nyelvű, a regisztrációért pedig 1,5 euró bónusz üti a markunkat.Jó dolog benne, ha a kérdőívnek nem felelünk meg, akkor is kapunk érte juttatást, amiért fáradoztunk.
Másik népszerű internetes pénzkeresés a PTC oldalakkal is történhet. Ez annyit jelent, hogy adott hirdetésekre kell kattintanunk, megnézni őket egy bizonyos ideig, majd ezért pénzt kapunk. Sajnos ezek nem fizetnek túl jól, és kifizetési limit is van, ami alatt nem tudjuk kivenni a pénzünk. Én a probux-ot és a cashnits-et használom ezek közül, de sokáig tart mire ellehet érni a limitet. Hamarabb összegyűlik a pénzünk, ha meghívunk embereket, mert utánuk is pénz üti a markunkat.
Ne feledjük, hogy internetes pénzkereséshez mindenképpen legyen paypal számlánk, mivel erre fizetnek ki a leggyakrabban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan alakult ki az internet?

Az „internet” szó már senkinek sem újdonság. A mai fiatal generáció körében pedig szinte már ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.