Kezdőlap » Karácsony » Milyen parfümöt válasszunk egy nőnek a karácsonyfa alá?

Milyen parfümöt válasszunk egy nőnek a karácsonyfa alá?

A parfüm egy örök ajándék típus, amivel nem lehet igazán mellényúlni, egyrészt mivel értékálló, és ha véletlen nem nyerné el tetszésünket a kapott illat, még mindig tovább adható (bár nem illik). Több, mint 5000 éves történelemre tekint vissza, megtalálható volt az inkák népénél, a germánoknál és perzsáknál is. Néha túlzásokba estek, és mindent átitattak ezzel az illattal, ami ellenkező hatást váltott ki az emberekből. Ezért soha ne feledjük: a kevesebb több!
Hogy mely illatot válasszuk karácsonyra? Ez nagyban függ az ajándékozott korától, jellemétől, és ízlésétől, de mindig adjuk esélyt egy-egy új illatot kipróbálni szerettünknek.
Az időtlen klasszikus illatok között szerepel a
Coco Chanel N°5 – melyhez szinte már hozzá tartozik Marilyn Monroe neve, mély karakteres, az ilang ilang, a rózsa és a jázmin édes virágainak tökéletes keveréke.
Guerlain:Shalimar Parfum Initial – ami egy szomorú de annál mélyebb, őszintébb szerelem szép történetét juttatja eszünkbe (Shah Jahan , aki felesége, Mumtaz Jahan elvesztésekor csodálatos szent helyet építtetett emlékére, a Taj Mahal-t). Az Irisz, rózsa, jázmin és vanília, egy csipetnyi bergamottal és az érzékiség dominanciája.
Christian Dior :Dolce Vita – mint a neve és származása is mutatja , igazi olasz illat, ami az életvidámságot, a szenvedélyt, csillogást, elbűvölő nőiesség finom illata, orientális- fás illattal, virágok szirmaival beborítva.
A modernség jegyében is igényes
Calvin Klein: Euphoria – a csábító nők számára, amelyben gyönyörűen egyesül a gránátalma a datolyaszilva frissességével, és szinte beleolvad az érzéki lótuszvirág, és fekete orchidea rejtelmességével.
Christian Dior: Miss Dior – egy lendületes ám mégis elegáns, romantikusan szerelmes, intenzív és játékos, szabadságszerető ifjú hölgyek számára, a csábítás varázsával fűszerezve.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük