Kezdőlap » Szilveszter » Milyen öltözéket és kiegészítőket válasszunk szilveszterre nőként?

Milyen öltözéket és kiegészítőket válasszunk szilveszterre nőként?

Általában nem szokott azzal problémánk lenni, hogy hogyan legyünk csinosak szépek és még kényelmesen is érezzük magunkat egy partiban, azonban szilveszterkor jobban át kell gondolnunk, hogy ezt hogyan is érhetjük el. A fagyok és a havas időjárás igen befolyásolja, hogy mit vegyünk fel.

Az öltözékünk mindenféleképpen legyen elég réteges vagy elég meleg. Ha fűtött helyiségben köszöntjük az újévet, akkor is vigyünk magunkkal kabátot és egy blézert vagy vastagabb felsőrészt.
Ha csinos mini vagy középhosszú ruhában készülünk az ünnepre, akkor válasszunk vastagabb szálú harisnyát, ne sajnáljuk rá a pénzt, ha vásárolnunk kell egyet. Nadrág alá is ajánlott egy vékony harisnya ha fűtött a terem, akkor is. Ha van rá módunk, akkor vékony körömcipő helyett vegyünk csizmát. Lehetőleg vastagabbat, de az sem baj, ha őszi-tavaszi csizma, csak ez a zártabb jobban óv minket a zord időjárásban.
Szabadba ennél jóval vastagabban öltözzünk, vegyünk felsőrészből többet, a harisnya ne maradjon le semmiféleképpen. Sál, sapka is kerüljön a táskánkba és a kesztyűvel se fukarkodjunk. A cipőnk csakis zárt téli cipő legyen, bundás csizma vagy bakancs, ne most akarjunk vékony anyagból készült félcipőben vagy körömcipőben villogni.

Sminkünk szilveszterkor lehet sokkal merészebb, akár benti, akár kinti szórakozásról van szó. Használjunk bátran csillámport gazdagon: a szempillánktól kezdve, a körmünkön át a szemhéjunkig tehetünk minden felé. A domináns színek az arany vagy az ezüst legyenek, ezek minden szereléshez illenek.

Ékszerből sem kell fukarkodni, de arra vigyázzunk, hogy nagy értéket ne cipeljünk magunkon. Igyekezzünk olyan fülbevalót, nyakláncot, gyűrű választani, amely nem szakad el könnyen, nem nagy ránk vagy nem rossz a kapcsolója. Egy szabadtéri rendezvényen a legkönnyebb ezeket elveszteni és itt nem is sok esély van arra, hogy megtaláljuk őket. Az alapszabály itt is él, mint hétköznapokon: a kevesebb néha több, így lehetőleg ne aggassuk magunkra a ház összes bizsuját. Elég díszítés lesz a nyakunkba akasztott szerpentin, a szánkból kilógó duda, valamint a csillogó műhaj.

Akármilyen ruházat és ékszer mellett döntünk is az elsődleges szempont legyen a biztonság és a kényelem, ezen az estén jobban figyeljünk egészségünkre, mint a többi alkoholmámoros estéken.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük