Kezdőlap » Internet » Milyen oldal a Kritikus Tömeg?

Milyen oldal a Kritikus Tömeg?

A Kritikus Tömeg egy filmekkel foglalkozó honlap, ami immár több éve aktívan működik. Az oldalra valós e-mail cím, egy jelszó, és egy, az oldalon használni kívánt név megadása után bárki szabadon, díjmentesen regisztrálhat, és a honlap később sem fog semmiféle ellenszolgáltatást kérni a regisztrációért.
A Kritikus Tömeg egyik legszimpatikusabb tulajdonsága, hogy nem csak újonnan bemutatott mozifilmekről, hanem régebbi, akár több évtizede bemutatott filmekről is képes adatokkal szolgálni. Több száz filmről kérhetünk információkat. Lehetőségünk nyílik elolvasni az adott film történetét, az oldal ismerteti a rendező személyét, valamint a filmben játszó színészeket és színésznőket. Ezeken felül írhatunk véleményt és kritikát is bármelyik filmhez, ám, hogy ezekkel a lehetőségekkel élni tudjunk, regisztrálni kell magunkat.
Ha az adott film elnyert valamilyen díjat, a Kritikus Tömeg ismerteti velünk. Egyedi, és nagyon tetszetős ötlet, hogy a felhasználók a megadott tartalmakat bővíthetik is, és nem pusztán csak vélemény -, vagy kritikaírással, hanem idézeteket, sőt, érdekességeket is feltüntethetnek a honlapon szereplő filmekkel kapcsolatban. Mindezek felett a Kritikus Tömeg szinte minden filmhez képeket is szolgáltat, ezek minősége egytől-egyik kifogástalan.
Az oldalról közvetlen linkek nyílnak olyan honlapokra, mint az IMDb vagy a Port.hu, valamint minden film rendelkezik egy pontszámmal, amik a Kritikus Tömeg felhasználóitól kapott vélemények átlagából adódnak. A regisztrációt követően egy már meglévő pontszámhoz mi magunk is hozzáadhatunk, vagy éppen elvehetünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Korlátozás szerte a világban

A Föld lakosságának nagy része talán egyet ért abban, hogy az internet korlátozása igenis fontos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük