Kezdőlap » Internet » Milyen oldal a Karcolat?

Milyen oldal a Karcolat?

A Karcolat-on lehetőségünk van általunk írt novellákat, történeteket publikálni, hogy a többi látogató, felhasználó elolvashassa, és kedve szerint véleményt alkosson róla. Az oldalra kizárólag prózai műveket küldhetünk be, azonban minden regisztrált felhasználó számára adott egy úgynevezett “blog” lehetőség. Itt szabadon publikálhat bármit, akár verseket is.
Számos különböző kategória közül választhatunk, ha novellát, történetet szeretnénk beküldeni az oldalra. A Sci-fi, Horror valamint a Gondolat kategória mellett Egyperceseket is szívesen fogadnak, ez a rövidebb terjedelmű, körülbelül egy oldalas történeteket jelenti. A beküldés előtt ajánlott többször is elolvasnunk a novellánkat, hogy az esetleges helyesírási hibákat kijavítsuk. Beküldés után általában legfeljebb egy héttel már látható is lesz a művünk az oldalon.
A Karcolat egyik legszimpatikusabb tulajdonsága, hogy egyetlen beküldött írást sem hagy vélemény nélkül. Az oldal szerkesztői mindenképpen elolvassák a publikálás előtt, és a többi felhasználó is sűrűn alkot véleményt mások munkájáról. A regisztrált felhasználók hosszabb-rövidebb kritikákat egyaránt írhatnak, sőt, lehetőségünk van pontozásra is. Egy csillagtól öt csillagig értékelhetik az adott művet. A csillagozás nem kötelező, a hozzászólásunk ugyanúgy megjelenik akkor is, ha nem adtunk csillagot az írásra.
A regisztráció egyszerű, csupán az e-mail címünket, az oldalon használni kívánt nevünket és egy jelszót kell megadnunk. Ezeken felül lehetőségünk van egy bemutatkozást is írni, valamint képet is feltölthetünk a profilunkhoz.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük