Kezdőlap » Divat és szépség » Milyen nyakláncot válasszunk?

Milyen nyakláncot válasszunk?

Ékszereink meghatározó részét képezik a mindennapjainknak, az öltözködésünknek és a személyiségünknek. A legtöbb nő imád ékszereket hordani és vásárolni, ez nem véletlen, hiszen a jól megválasztott ékszer – akár már a boltban, akár otthon a tükör előtt – szinte új megjelenést varázsol, teljesen megváltoztathatja egy ruha összképét.

Manapság szerencsénk van, ha nyakláncot szeretnénk hordani, hiszen igencsak divatba jöttek a szebbnél szebb nyakékek. Az üzletek kínálatát jó előre felmérni, mert nem biztos, hogy a drágább mindig jobb: sok bizsu bolt olyan márkának gondolja magát, hogy hajlamos az árakat az ezüst árával egy szinten megszabni, pedig ha jól belegondolunk, más bizsuboltban is ugyanazokat a termékeket vásárolhatjuk meg.

Otthoni készletünkben jó, hogy vannak klasszikus darabok, amelyek majdnem mindenhez illenek, ilyen a fekete, egyszerű nyaklánc, amely lehet hosszú vagy rövid, illetve ide lehet sorolni a fém nyakláncokat is, amelyek nem csicsásak, visszafogott viseletet képeznek.

Kerek nyakkivágáshoz, ha a nyakláncunk rövidebb fajta inkább csak kerek nyakláncot válasszunk, amelyre nem hat a gravitáció. A hosszabb, vagy eséssel rendelkező nyakláncokat válasszuk V kivágású felsőrészekhez. Ha pulóverhez szeretnénk venni nyakláncot, ebben az esetben kifejezetten hosszú darab az ajánlatos, amely szinte minden fazonhoz megy. Ha a nyaklánc alakjában döntöttünk válasszuk meg jól a színt: a nyakék illjen a ruhánkhoz is, illetve egyéb más, viselt ékszereinkhez is. Nem szükséges szettet képezniük, de jó, ha legalább az anyaguk és színárnyalatuk passzol.

Az összehatás érdekében ajánlott minden nőnek ékszert hordani, a mai kínálatban biztosan megtalálja mindenki a hozzá leginkább illő darabot.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan frissítsd fel a ruhatárad?

Ha öltözködésről van szó, főként nők esetében, mindenki tudja, hogy a „soha nincs egy göncöm …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük