Kezdőlap » gyerek póló » Milyen most a divatos gyerek póló?

Milyen most a divatos gyerek póló?

Hiába, a gyerekek ugyanúgy szeretik követni a divatot, mint szüleik, mint a felnőttek többsége, csak épp egy kicsit másképp. Számukra a divat azt jelenti, hogy az épp aktuális kedvenc mesehős, rajzfilmfigura, valamilyen „menő” és ismert motívum díszítse a ruhadarabjaikat (és persze egyén holmijukat). Nekik fontos, hogy amit viselnek, az színes legyen, vidám, valami, amit örömmel nézegetnek csak úgy önmagukban is, illetve amivel eldicsekedhetnek barátaiknak, osztálytársaiknak.

Ami napjainkban nagy népszerűségnek örvend a gyerekek körében, az az Angry bird telefonos játékból közismertté vált madarakkal mintázott póló. Ezek a vicces madarak nem csak a gyerekek szívét hódították meg, hanem felnőtt pólókon is előszeretettel használják, az utcán könnyen szembe jöhet velünk egy férfiakon is. De a gyerekek, na ők tényleg odáig vannak értük, bár főleg inkább a fiúk. Az ő körükben töretlen népszerűségnek örvendenek a nem csak napjaink rajzfilmfigurái, hanem a jól bevált és jól ismert Walt Disney figurákkal dekorált pólók.
A lányok körében bizonyára sosem megy ki a divatból az aranyos állatokat (lovakat, kiscicákat, kutyákat, Hello kitty-t) és népszerű gyereksorozatokból ismert sztárokat és énekeseket (például Hannah Montana) megelevenítő pólók.

Újszülött gyermekek, még járni nem tudó babák esetében frappánsabbnál frappánsabb szövegekkel, mókás feliratokkal és aranyos mintákkal ellátott apró pólókkal és rugdalózókkal van tele a gyerekruha boltok kínálata, illetve ilyeneket egyedi elképzelés alapján megrendelésre is elkészítenek az erre szakosodott üzletek.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Itt a póló, hol a póló…

Minden gyermekes szülő rendszeresen szembesül azzal a “borzasztó” dologgal, hogy csemetéje ismét kinőtte ezt,azt,amazt. Mivel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük