Kezdőlap » Hardver » Milyen lett az új Xbox One játékgép?

Milyen lett az új Xbox One játékgép?

Magyarországon november 22-étől kapható csak az új Xbox One játékgép, melyről az első tapasztalatok nem igazán pozitívak az eddig tesztelők körében, elsősorban az ára miatt.
Az új gépről elmondható, hogy az összes eddigi Xbox konzoltól sokkal nagyobb lett méretét tekintve, leginkább egy régi videó lejátszóhoz hasonlítható méretekkel rendelkezik. Szintén újdonság, hogy a One-t csak fektetett helyzetben lehet elhelyezni, habár elődje éppen arról volt híres, hogy az oldalára állítva a tévé mellett is nyugodtan elfért, és így is jól futott, vagyis praktikus volt az elhelyezhetősége. A One azonban fektetett helyet igényel, mivel úgy lett megalkotva, hogy csak a tetején tudja hűteni magát a gép- vagy legalábbis így optimális a hűtése. Egyébként hogyha oldalra fordítjuk, vagy nincs elég szellőzése, esetleg túlmelegszik a gép, akkor automatikusan le is kapcsolja magát.
Viszont abszolút pozitívum, hogy rendkívül csendesen működik a gép, akármennyire van terhelve, nagyon halk. Ezen felül az új Xbox már nem DVD játékokkal működik, hanem BluRay-el, amin nemcsak sokkal több adat fér el, de az mindenképp pluszt ad, hogy egy alkalmazás segítségével akár BluRay filmeket is nézhetünk rajta. Szintén újdonság, hogy a lemezt nem tálcameghajtóra kell ráhelyezni, hanem csak be kell csúsztatni a gépbe.
A játékok, és a kép minősége rendkívül szép, jobb mint a korábbi Xboxoké, sokkal látványosabb, és élet hűbb játékélményt biztosít az új Xbox One, mint korábbi 360 társa. Ugyancsak újítás, hogy a géphez új konzolt is készítettek, mely hatékonyabb elődeinél, és ezt a gépet már csak Kinecttel lehet megvásárolni, melyet szintén felújított, és ezáltal sokkal jobbá tett a Microsoft.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mi is az az USB?

Mindennap találkozunk vele, de gondolom kevesen tudják, hogy a magyar neve: Univerzális soros busz. Hát …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük