Kezdőlap » Autó » Milyen lesz az új Porsche generáció?

Milyen lesz az új Porsche generáció?

A luxus autógyártó cég, a Porsche, a következő év elején két új típussal támadja le az európai autópiacot. Az első ilyen új típusú autó, a 911 Turbó, és a 911 Turbó S Cabriolet változatok lesznek, utóbbi természetesen a nyitott tetejű 911-es utódja lesz.
Hogyha valaki elsőnek meglátja ezt az autót, rögtön feltűnik neki, hogy a Porsche-tól nem megszokottan egy hátsó szárny van az autón, amit nem extraként, hanem gyárilag gyártottak a járműre. A másik egyértelműen szembetűnő újítás szintén a gépjármű hátsó részén található, ez pedig nem más, mint a kétoldali megduplázott kipufogó, és mellette a legújabb aerodinamikai fejlesztés, egy oldalsó légbeömlő, ami az autó tapadását segíti elő. Az autó oldalánál szembetűnő a kopoltyúzás is, aminek az a célja, hogy az autó még jobban ki tudja magából hozni azt a teljesítményt, amire egy Porsche tulajdonos vágyik.
A 911 Turbó, és az „S” változatának is az elülső része nem sokat változott az idősebb testvérhez képest, így aki ezt a típust látja majd az utcán szembejönni, nem is biztos hogy észreveszi majd a különbséget. Az autó belseje a szokásos Porsche eleganciával lett ellátva, az egész belső kialakítás szürke és fekete színekben pompázik, a kormány alumíniumborítású kerete is igen harmonikusan beleillik a luxust tükröző műszerfalba. Természetesen a GPS és a belső computer is alapfelszereltség az autóban, így az ilyen kiegészítőkkel nem kell majd a jövőbeli tulajdonosnak vesződnie. Az autó teljesítményét illetően, egy hathengeres 520 lóerős boxer motort kapott, ami 3,4 másodperc alatt gyorsul 100 km / órára.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Elektromos autó

Napokban beszéltem egy elektromos meghajtású autó –Tesla- tulajdonossal. Többen körbevettük, szemléltük, mintha csodát látnánk. Tulajdonosa …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük