Kezdőlap » férfi póló » Milyen legyen a férfi póló?

Milyen legyen a férfi póló?

Mindannyian megleptük már férfi partnerünket ajándékkal. Ami közt persze póló is volt. Gyakran követünk el hibákat, ami közt ott volt a rossz választás és érezhettük a drámai hatását. Vagy ellenkezőleg. Akkor vette észre, hogy az érzelem, amit táplálunk nem csupán baráti. Kimutathatjuk érzelmeinket, bebizonyíthatjuk figyelmességünket. Mert azt kapta ajándékba, amire régóta várt csak anyagi okok miatt nem tudta magának megvásárolni.

Dolgoztunk éjjel-nappal, túlórában azért az egy pólóért és akkor még nem tudtuk milyen is legyen a márka, a fazon az ideális ruhanemű. Kérdések helyett kicsit átnéztük a ruhatárát. A pólói méretét az anyag minőségét. Mert mindenképp olyannal szerettük volna meglepni, ami értékes és örökké megmarad. Kopás állósága, mosási hajlama igen magas, nem nyúlik, nem veszti el a színét és lehet magasabb hő fokon is tisztítani. Ehhez bizony a férfi testalkatról tanulmányokat kell folytatni.

Mert egy nőnek sokkal könnyebb pólót választani. Itt határozott elképzelések vannak a váll a nyak a felsőtest vonalaira és a kidolgozott izomzat férfiasan vonzó megjelenésére. Színe persze a legtöbb férfinál szürke, fekete vagy fehér. A szürke árnyalatai mindenképp megfelelőek a randizás rejtelmeihez. A színes pólókat kevesen szeretik viselni. Milyen az ideális férfi póló? Nehéz válaszolni. Ha megkérdezzük, csak annyit mondanak”ízlés dolga”. Ne legyen olcsó, de drága se, tehát leginkább a középút a megfelelő.

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen póló a jó választás első randevún?

A férfiak általában akkor is a lezser viseletet szeretik, amikor egy számunkra fontos randevúra mennek. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük