Kezdőlap » Ünnepek » Milyen a legkedvezőbb szülinapi ajándék?

Milyen a legkedvezőbb szülinapi ajándék?

Mit is adjunk nekik? Ez mindenkinek nagyon nehéz kérdés, főként az új barátainknak, akiket nagyon megkedvelünk. Lehetne egy egyszerű dologra is gondolni itt egy egyszerű bögre, vagy csak egy karkötő nyaklánc. Aki már kicsit jobban ismeri a barátját, annak könnyebb dolga van, mert lehet venni neki egy cd-t a kedvenc albumával.
Ennél még jobb ajándék, ha még nem akarunk nagy kötödést mutatni irántuk, akkor egy egyszerű kis ajándék, színbolumot. Aki már a kötödést is szeretné kimutatni ezzel az ajándékkal, annak érdemes közös ajándékot venni például egy közös nyaklánc az az egy jing-jangos medállal, vagy ha többen, akkor az egy puzzelös ajándék is ideális, vagy egyforma nyakláncot a medál egyezésével, vagy lehet nekik adni közös képpel rárakott bögrét, pólót. Ha már régóta barátok vagytok, akkor már ezeken az ajándékokon túl vagytok és most már a komolyabb ajándékokon gondolkoztok.
Ez a komolyabb ajándék már azt jelenti, hogy egy drágább ajándék jön szóba, az az egy jó kis bonuszt, ara játékra, amivel játszik és állandóan költi rá a pénzt vagy egy ajándék utalvány, bár azzal is vigyázni kel, mert ne, hogy az jöjjön le, hogy nem ismerjük. Ezen a legnehezebb dolog segíteni, hiszen öt csak mi ismerjük és nem jó már nekik az átlagosan adott ajándékok. De még mindig jobb, ha már régóta ismerjük, mert tudjuk a reakcióját az egyszerű, de még is nagyszerű ajándékra. Ilyen esetben, ha már minden lehetőséget kipróbáltunk, akkor már nincs más legjobb megoldás, ha mi készítünk neki egy sálat, karkötőt vagy akármi mást. Jó vásárlást!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

István király kenyere

Ez az az ünnepünk, amely a történelem során nevében a legtöbbet változott. Augusztus 20-a ősi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük