Kezdőlap » Látnivalók » Milyen látnivalók vannak?

Milyen látnivalók vannak?

Látnivalókban nagyon sok nézni valót besorolhatunk, így tulajdonképpen nehéz eldönteni – hogy melyik az a látnivaló, amelyet mindig meg tudunk csodálni és soha el nem felejtjük még akkor sem – ha hosszú ideig nincs a szemünk előtt. Magát a látnivalót a mai világban nem elég élőben megcsodálni, hanem megörökíteni és hazavinni – akár fotó formájában.

Ezt bekeretezhetjük és kitehetjük a falunkra, vagy ha papír formájában van a fénykép kisebb méretben – akkor fotóalbumba is behelyezhetjük és mindig magunknál tarthatjuk és sokszor vissza is nézhetjük. Látnivalókra leginkább kirándulásokkor ismerkedhetünk, ez lehet vízpart – hegyvidék, állatpark stb.

Ezeken kívül látnivalók lehetnek különböző jelenségek például tűzijáték az abból kialakuló különböző formák és színek, de ezen kívül lehet egy olyan naplemente – amelyet vízpartról nézhetünk egy több napos nyaralásunk során egy gyönyörű nyári héten. De például látnivalókba sorolhatjuk a szabad ég alatt lévő olyan jelenséget is, amelynek főszereplője egy olyan kistestű állat – amelyet ritkán lehet látni a mindennapokban és egyszer egy napon szembesülünk vele úgy, hogy éppen valamit csinál.

Azokat a látnivalókat, amelyekről szívesen beszélünk és szeretünk rá visszaemlékezni – mert annyira tetszett, azt érdemes megörökíteni fényképezőgép – vagy videó kamera segítségével, hiszen így másoknak is megmutathatjuk – de mindig nálunk marad a megörökítésük és bármikor a kezünkbe vehetjük, amikor csak akarjuk. Így mindig nálunk lehetnek az emlékek

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Útban Jeruzsálem felé

Utunk során elhaladunk Gezer romjai mellett. A város Vespasianus hadjáratai alatt teljesen elpusztult. Az ásatások …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük