Milyen körmünk legyen szilveszterre?

Körmünket is dekorálhatjuk szilveszter alkalmából, van bőven szilveszteri minta körömre is! Választhatunk visszafogottabb verziókat is, mint például francia manikűr egy kis virág matricával vagy valamilyen kővel díszítve.
De vannak művészi minták is, mikor vékony csíkokat ragasztunk cikk-cakkba a körmünkre és lefestjük az egészet valamilyen színnel vagy csillámmal, mikor megszáradt levesszük a csíkokat és egy szép dekoratív körömfestést kapunk, de elkészíthetjük úgy is, hogy alapból lefestjük, csillámmal mondjuk és utána ragasztjuk le cikk-cakkban csíkokkal, így még ötletesebb lesz. Ez az ötlet nagyon egyszerű és magunknak is elkészíthetjük. A francia manikűrrel is játszhatunk, a köröm fehérre festett részénél a felét fehérre a másik felét mondjuk, pirosra festjük, ez is egyszerű, de még is elegáns.
Készíthetünk olyat is, hogy mindegyik körmünket egy színűre (feketére például) festjük és csak az egyiket mondjuk, a gyűrűsujjunk körmét festjük be arany csillámmal, ajánlott olyan színeket választani, amelyek mennek is egymáshoz. Most ez elég nagy divat, hogy csak az egyik körmünk különbözik a többitől, ami tényleg elég jól is fest.
Elkészíthetjük úgy is a körmünket, hogy lefestjük egy sötétebb árnyalattal, ha megszáradt a sötét árnyalat világosabb színeivel vagy egy másik hozzá illő szín világosabb árnyalataival kisebb és nagyobb pöttyöket készítünk a körmünk, mintha buborékok lennének egy pezsgőt utánozva, ahogy szaladnak felfele benne a buborékok. És még sok ilyen kreatív ötletünk lehet, ezért nem is olyan fontos műkörmöshöz mennünk, ha magunk is eltudjuk készíteni ezeket az ugyan egyszerű, de igen szép körmöket.

Add Comment