Kezdőlap » Szilveszter » Milyen körmöt csináltassunk szilveszterre?

Milyen körmöt csináltassunk szilveszterre?

Szilveszter napjára mindenki készül valamilyen extrém hajjal, sminkkel, ruhával, és legtöbbször körmökkel is. Ilyenkor általában, és a hagyomány szerint azért csípjük így ki magunkat, mert akkor az újévben is gazdagság, és fényűzés vár majd ránk. Miért ne csinálnánk meg a körmeinket is legalább ilyen kivételesre?!
Bármilyen csillogó, villogó lakkozást, és díszítést készíthetünk a körmeinkre, nézzük idén melyik lesz a legmenőbb. Nemcsak szexis, de egyben nőies külsőt is varázsolhatunk magunknak, hogyha hosszú piros, vagy vörös körmöket csináltatunk magunknak. Ezt ha párosítjuk egy vörös rúzzsal, és szolid sminket készítünk mellé, akkor igazán jól fogunk kinézni. A piros körömnél célszerű a hosszúkás változatot választani, aminek hegyes a vége, mert az úgy mutat jól, a szögletes köröm ez esetben nem előnyös.
Készíttethetünk hagyományos francia manikűrt, csak némi csavarral. Ehhez a ruhánkhoz, vagy sminkünkhöz illő színt válasszunk, ami lehet arany, vagy ezüst is. Többnyire érdemesebb az aranyt választani, hiszen az nemcsak ünnepi, de pazar látványt is nyújt, ráadásul kellően fényűző ahhoz, hogy így búcsúztassuk az óévet, és ily gazdagságosan köszöntsük az újévet. Ha nem kedveljük az arany színt, vagy egyáltalán nem megy a többi rajtunk lévő színhez, akkor választhatunk ezüstöt is, vagy más metálos színt, a lényeg hogy csillogjon. Persze nem fontos ezekhez ragaszkodni, hiszen készíttethetünk bármilyen extrémebb feliratos, vagy másféle szilveszteri körmöt is, a lényeg hogy nekünk tetsszen és menjen a stílusunkhoz.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük