Kezdőlap » Karácsony » Milyen körmöt csináltassunk karácsonykor?

Milyen körmöt csináltassunk karácsonykor?

Hogyha már mindent sikeresen kidekoráltunk karácsonyosra- a lakást, a szobát, a házat-, akkor itt az ideje hogy saját körmünket is karácsonyossá varázsoljuk. Ehhez még csak manikűröshöz sem szükséges menni, hiszen bármilyen vékony ecsettel, vagy pálcika segítségével saját magunknak is készíthetünk dekorációt a körmünkre. A mintát akár egy kis kézügyességgel magunknak is el tudjuk készíteni.
Néhány alap ötletre azért szükségünk lehet, például hogyha sötétkék, kissé csillogós alapszínnel festjük ki a körmünket, azon nagyon jól mutatnak a fehér színű csillagok. A mintát akár egy kis kézügyességgel magunknak is el tudjuk készíteni. Hogyha hosszú a körmünk, és szépen meg tudjuk csinálni a francia lakkozást, akkor ünnepivé tehetjük azzal, hogyha égősort festünk a körmeinkre, ehhez minél több színre szükségünk lesz. Kipróbálhatjuk azt is, hogy a körmünket egy ajándékcsomaggá tesszük, ehhez csak két szalagot kell ráfesteni, és a közepére egy masnit. Hogyha kevésbé jó a kézügyességünk, akkor érdemes csillámmal próbálkozni: válasszunk ezüstös alapot, és a körmeink végeit nyomkodjuk piros-zöld csillámba, meglátjuk a karácsonyi hatás nem marad el.
Szintén jó ötlet, ha a körmeink alapszínéül pirosat választunk, és fehérrel festünk rá ünnepi motívumokat, például télapósapkát, hóembert, hópelyhet, csillagot, vagy akár karácsonyfát. Végül, hogyha nem túl jó a kézügyességünk, akkor választhatjuk azt a megoldást is, hogy boltban vásárolunk különböző kiegészítőket, mint glittereket, csillámot, vagy körömmatricákat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük