Kezdőlap » Elektronika » Milyen a Kindle 4?

Milyen a Kindle 4?

A technikai fejlődésben mindig sok a vita. Az e-book olvasókat sokat ellenzik, mert szerintük eltűnnek a könyvek. Biztos régen is ellenezték a kódexet megszűnését, és lázadtak a könyvnyomtatás ellen.
Az e-book olvasó nagyon hasznos eszköz, először is nem kell hozzá fát kivágni, másodszor nem kell a könyvhöz se futár, se elmenni érte. Elég megvenni, és akkor wifin keresztül átmegy az olvasóra.
Kindle 4 a legkeresettebb olvasó jelenleg. Csomagolása postaláda alakú, maximálisan védve van a készülék. Ez főleg akkor volt fontos, amikor még csak külföldről lehetett beszerezni, így hosszú útat megjárt, mire a célszemélyhez ért. A készülék mérete egy átlagos könyv mérete, könnyen tartható, csak 170 g a súlya. Ez nagyon kedvező dolog. Hiszen kinek volt már olyan, hogy nem vitte magával a könyvet, mert túl nehéz, nagy volt? Elég sok mindenkivel. 6 colos e-link kijelzővel rendelkezik. Csak néhány gomb található rajta, de ez bőven elég. A menü gomb, az oké gomb, a billentyűzet előhívó gomb, és a visszalépés gomb. Alján található a töltőrésze, és egy reset gomb. Kétoldalt van lapozógomb, mindkét oldalt, így jobb és balkezesek is kényelmesen tudják használni. A kindle 4 nagyon gazdaságos, ha wifi bekapcsolása nélkül műkődik, akkor amikor szöveget jelenít meg, semmit se fogyaszt, csak művelet alkalmazása során. 2 GIGA-s memóriakártyával rendelkezik, erre több száz könyv fér, de a könyvek törölhetőek. Könyvtárakat lehet létrehozni a jobb átláthatóság miatt.
Ezen a típuson nincs háttérvilágítás, de a legtöbb embernek ez nem is hiányzik. Ha mégis, akkor lehet kapni mini rácsíptetős lámpákat, sőt van olyan tok, amiben beépített lámpa van, és a kindle aksijával világít.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mindig Tv használatához szükséges eszközök

Sokat látni, hallani manapság a Mindig TV szolgáltatásról, azonban azt sokan nem tudják, hogy milyen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük