Kezdőlap » Szilveszter » Milyen kiegészítőket viseljünk szilveszterkor?

Milyen kiegészítőket viseljünk szilveszterkor?

Hogyha már megvan a szilveszteri öltözékünk, akkor épp itt az ideje, hogy megfelelő kiegészítőket is válogassunk hozzá. A variációk szinte számtalanok, és az hogy milyen kellékeket választunk, tényleg csak rajtunk múlik, és azon, hogy milyen stílusú a partiruhánk.
Ráadásul a kiegészítők abban is segítenek, hogy az egyébként kissé hétköznapibb ruhadarabokat feldobjuk, plusz jobban is érezzük magunkat egyes kedvenc kiegészítők miatt. Nem kezdhetjük el a szilveszteri készülődést, például a cipőnk kiválasztása nélkül, hiszen talán ez lehet az egész szilveszteri szettünk leglényegesebb kiegészítője. Az év utolsó napjára szinte bármilyen cipőt választhatunk, sokkal bátrabban is mint egyébként, így lehet a cipőnk szegecses, fényes, ami a leghétköznapibb ruhát is feldobja. Csak olyat ne válasszunk, aminek túl magas a sarka, hiszen az biztos hogy kényelmetlen lesz reggelre.
Legalább ugyanilyen fontos a táska kiválasztása is, amit elsősorban a cipőhöz szoktunk igazítani. Persze lényeges, hogy milyen stílusú helyre megyünk, és az is hogy beleférjen minden szükséges kellék, valamint hogy kényelmes is legyen. Erre valószínűleg a közepes méretű oldaltáska lesz a legmegfelelőbb megoldás, hiszen nem túl kicsi, de nem is túl nagy. Végül, de nem utolsósorban lényeges kérdés az ékszerek kiválasztása is, vagyis a nyaklánc, a fülbevaló és a karkötő is. Persze ne vigyük túlzásba, és figyeljünk az összhatásra, hogy jól mutasson a többi ruhánk és kiegészítő mellett.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük