Kezdőlap » Divat és szépség » Milyen kiegészítőket válasszunk?

Milyen kiegészítőket válasszunk?

Az emberek hajlamosak túldíszíteni megjelenésüket. Több kiegészítőt tesznek magukra, mint amennyit az alkalomhoz ruházatuk el tud viselni. Minden kiegészítenek meg van a maga funkciója, csak tudni kell, mikor vegyük fel és milyen alkalomra. A túlcicomázott ékszerek teljesen mást hatást kölcsönöznek, mint amilyent el szeretnénk érni. Elveszik mellettük szépségünk, inkább a nyakékre figyelnek, mint a valódi személyiségünkre. Megdicsérik vonásait, mi viselői láthatatlanokká válunk és elveszik egyéniségünk. A cél, pont az ellenkezője.

Viszont vannak, akik egy fergeteges összejövetelen anyagi helyzetét akarja hangsúlyozni és feltesz magára mindent, amit kapott vagy vásárolt az évek alatt. Az ékszereknek megvan a maguk természetes szépsége és tudni kell, melyik milyen hatást kölcsönöz. Azonban hiánya, mert nincs mit feltenni, nagyon sivárrá teheti a látványt. Amik nélkül szintén jellemtelenek maradunk. Hangulatunk változékony marad, mosolygás, előkelő viselkedés nélkül. Ezzel ártunk magunknak. Hisz, ha a ruházathoz a színeket jól kiválasztottuk, passzol alakunkhoz a kiegészítő elmaradhatatlan. Egy szép fülbevaló, nyakék, karperec, gyűrű bármi megfelel. A lényeg mi vagyunk, s csak bájunkat növelheti a ruha tökéletessége s a hozzá való kiegészítő. Az ékszerboltok töménytelen lehetőséget kínálnak. Előre vásároljuk meg, ne az utolsó pillanatban hagyjunk időt választani. A férfiak már sokszor a nyakkendő kiválasztásánál leragadnak. Célszerű ilyenkor kikérni családtagja véleményét és hallgatni tanácsára. Mert együtt jelennek meg egy nagyszerű társaságban és az összhatás megnyeri a jelenlévők kitüntetését.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Q10-koenzim: valóban hatékony az anti-aging csodaszer?

Az anti-aging kozmetikumok piacán a Q10-koenzimnek igazi csodatévő hatást tulajdonítanak – mennyire megalapozottak az ezzel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük