Kezdőlap » Szilveszter » Milyen kellékeket készíthetünk szilveszterre?

Milyen kellékeket készíthetünk szilveszterre?

Habár karácsony és szilveszter között valóban nem sok idő telik el, azonban mégis ha az otthonunkban tartjuk a szilveszteri bulit, némileg érdemes a karácsonyi dekorációt megbontani annak érdekében, hogy újjászervezzük, és kissé átalakítsuk szilveszterivé.
Persze nem kell rögtön arra gondolni hogy le kell szedni a karácsonyfát, azt nem szükséges, de például a karácsonyi dekorációként felhasznált girlandok, és boák több dologra is felhasználhatóak. Például készíthetünk kalapokat, koronákat, vagy hajráfokat, ezekhez pedig felhasználhatóak az előbb említett csillogó díszek. Hiszen ilyenkor minél színesebbek, és csillogóbbak a fejdíszek és kiegészítők, annál inkább hajaznak a szilveszterre. Ha persze van elég időnk, és a buli stílusa is megengedi, akkor készíthetünk a vendégeknek saját buli álarcokat, maszkokat is, melyet akár személyesen mindenkinek elkészíthetünk.
A többi kellék elkészítése is lehet kézimunka, kidekorálhatjuk a tányérokat, a poharakat, a székeket, és az egész helyiséget, de érdemes külön figyelmet fordítanunk arra a helyre, ahol a buli legfőbb, legpörgősebb része zajlik majd, vagyis a tánctérre. Ezt a helyet érdemes olyan kellékekkel felszerelni, amelyek színesek, és csillogóak. Például jó ötlet, hogy feldíszítsük a mennyezetet, ehhez néhány csomag szerpentin szükséges csupán, amit egyesével egymáshoz szorosan közel fellógatunk. Ez már tulajdonképp önmagában buli hangulatot alakíthat ki, de gazdagabbá tehetjük az összhatást lufikkal.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük