Kezdőlap » Karácsony » Milyen karácsonyi filmet nézzünk?Vakáció New Yorkban

Milyen karácsonyi filmet nézzünk?Vakáció New Yorkban

Romantikus film sok akad, karácsonyi fillinges is, a kettő együtt minden lágyszívű nézőt meghat, zsebkendőt sem árt magunknál tartani. Ez a történet tipikusan amerikai módra kezdődik, karácsony tájékán. Jodie (Cynthia Gibb) egy nagy New York-i cégnél dolgozik, egyedül neveli kisfiát Timmy-t, és rá hárul az a feladat, hogy a céges karácsonyra kisvasutat szerezzen, mert erre vágyik a cég főnöke.

Ám ezt nem könnyű megvalósítani, mert az utolsó pillanatban szólnak neki. Így nekiindul, hogy a karácsonyi forgatagban valamelyik nagyáruházban talán talál egyet. Itt akad össze egy kedves és jóképű eladóval Steve-vel (David james Elliot), aki azonnal beleszeret az asszonyba. El is ad neki egy gyönyörű vonatot, amit Jodie haza visz, vigyázva arra, Timmy meg ne lássa, mert tudja, a kisfiú mennyire szeretne egy ilyen kis vasutat.

Ám ahogy ilyenkor lenni szokott a kisfiú valahogy mégis meg találja, és boldogan fekszik le aludni. Másnap Jodie a céges ünnep után vissza akarja vinni a mozdonyt, mert a céges hitelkártyával fizette kis sietségében, és nem akar bajba kerülni. Steve vissza is veszi tőle, bár tudja, ezzel az állását is elveszíti, de Jodie-ért képes bármit megtenni. Bár egyelőre csak segít hazavinni az ajándékhalmazt, amit Jodie vásárolt, és útközben mókás, komikus helyzetekbe kerülnek. Ezen az estén Jodie-t feleségül kéri régi udvarlója, aminek a lány szülei örülnek, de az asszony már kötődni kezd érzelmileg Steve-hez, aki kedvességével és főként humorával számtalanszor megnevetteti, ezért nem tud igent mondani a leánykérésre.
Jodie vőlegénye, Timmy és a kisvonat számtalan kalamajkát okoz, de a karácsonyt mégis boldogan és együtt ünneplik már.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük