Kezdőlap » Karácsony » Milyen karácsonyi filmet nézzünk?Karácsony Holly-val

Milyen karácsonyi filmet nézzünk?Karácsony Holly-val

Az életnek nem csak szép, hanem szomorú oldalai is vannak, talán azért, hogy jobban értékeljük azt, ha valami jó, talán azért, hogy megtanuljunk valamit az életben, amitől jobbá leszünk, több jót tehetünk másokért, magunkért.
A Karácsony Holly-val című amerikai romantikus film egy esküvővel kezdődne, ám váratlan fordulatként a vőlegény az oltár előtt hagyja szépséges aráját, a döbbent násznép előtt. Maggie-nek (Eloise Mumford ) elege lesz mindenből és mindenkiből, és úgy dönt, valóra váltja régi álmát, egy távoli kisvároskába, amerre egyszer gyermekkorában járt. Nagy fába, azaz üzletbe vágja fejszéjét, mikor minden szabályt felrúgva olyan játékboltot nyit, ahol a játékok élnek, a tündérlakban tündérek élnek, igazi mennyországot a gyerekeknek. Amire ő is mindig vágyott.
Egy másik szál is elindul a film elején, egy árva kislánnyal a főszerepben, akit nagybácsija Mark Nagle (Sean Faris ) vesz magához, édesanyja halála után. Testvéréhez költözik, aki éppen felújítja házát Scotthoz (Dana Watkins) és mostohatestvéréhez, (Alec Baldwin), akik úgy gondolják Mark nem való a kislány gyámságára. Holly ugyanis anyja halála után nem szólal meg többé, és ezért az iskolában is sok gondja támad.
Mark barátnője is feltűnik a színen, bár nagyon kedves Markkal, de a kislány csak útban van neki, ez idővel kiderül, és a pár szakít. Ami jó hír Maggie-nek, akivel Mark úton-útfélen összeakad, de egyre gyakrabban Maggie játékboltjában, ahol a kislány csodát talál egy tündér képében, aki valójában Maggie, és ismét beszélni kezd.
Karácsony napjára mindenki megtalálja a boldogságát, ki a munkában, ki a szerelemben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük