Kezdőlap » Karácsony » Milyen karácsonyi film a Polar Expressz?

Milyen karácsonyi film a Polar Expressz?

A Polar Expressz egy tipikus családi karácsonyi film, amit érdemes mindenkinek megnézni, aki szereti az ünnepi filmeket. Akár családdal, akár párunkkal is kellemes szórakozásnak ígérkezik, és persze segít abban is, hogy ünnepi hangulatba kerüljünk.
A történet elején egy kisfiút ismerünk meg, aki még csak tíz éves, azonban majdnem biztos benne, hogy a Télapó nem is létezik, hanem csak a szülei találták ki, emiatt pedig még aludni sem tud, csak forgolódik az ágyában. Ekkor azonban váratlan dolog történik vele, éppen az ablaka előtt áll meg óriási robajt keltve egy csillogó feketeszínű mozdony, és amikor a kisfiú kimegy a ház elé, találkozik a kalauzzal, aki azt mondja neki, hogy pont érte jöttek. Habár a kisfiú habozik, és először nem akar felszállni, később mégis meggondolja magát, és csatlakozik. Csodálkozva veszi észre, hogy a vonaton rajta kívül még több pizsamába öltözött kisgyerek van, akiknek valószínűleg ugyanaz a problémája: nem hisznek a Mikulásban.
Végül megindul a vonat pöfögve, csikorogva, és elindul egyenesen az Északi-sarkra, hogy bebizonyítsák a gyerekeknek az igazat a Télapóról. Az Északi-sarkon a gyerekek találkoznak a Mikulással, krampuszokkal, manókkal, rénszarvasokkal, és persze a játékgyárral is, ahol nemcsak meggyőződhetnek a Télapó létezéséről, hanem megnézhetik a munkájukat is, és kiválaszthatják az első ajándékukat is, amit személyesen a Mikulás nyújt át nekik. Az animációs filmet 2004-ben mutatták be először, és azóta már a tévében is meg tudjuk nézni karácsony környékén.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük