Kezdőlap » Karácsony » Milyen karácsonyi applikációk vannak?

Milyen karácsonyi applikációk vannak?

Az okostelefonra ingyenesen letölthető applikációkat mindenki imádja. Az ilyen app-ok készítői szerencsére azoknak is kedveznek, akik már jóval az ünnepek előtt karácsonyi lázban égnek, hiszen van 4 olyan szuper ingyen letölthető app, mely karácsonyi témájú.
Az Android Marketen, vagy Play Áruházban érdemes megnézni ezeket az alkalmazásokat, így például a Countdown to Christmas, azaz a karácsonyi visszaszámlálás nevű app-ot is innen tudjuk letölteni. Ez a kis program azt mutatja meg, hány nap, óra, perc, és másodperc van még hátra szentestéig. A program a visszaszámlálás mellett azt is lehetővé teszi, hogy Télapónak írjunk levelet, vagy nyomon kövessük, épp merre jár.
Aki jobban kedveli a játékokat, például a memóriajátékot, annak kifejezetten tetszeni fog a Christmas Memory Match Game, mely nemcsak hogy szórakoztat és ellazít, segít ünnepi hangulatba kerülni. A hagyományos memóriajáték élménye karácsonyi motívumokkal, és alakzatokkal van teli, és persze az elején egyszerű megtalálni mindennek a párját, ahogy haladunk előre a játékban, egyre nehezebb lesz a feladat. Aki jobban kedveli a logikai játékokat, az inkább a Karácsonyi mahjongot töltse le, mely a hagyományos mahjong ünnepi kiadása, azaz itt is többnyire karácsonyi mintákkal találkozunk majd. Az olyan fanatikusoknak, akik a karácsony közeledtével mindenük átvált mikulásosra, érdemes letölteni a Karácsonyi csengőhangok applikációt, mellyel a mobiltelefonját is ünnepire szabhatja. Ez az app 45 különböző csengőhangot tartogat, melyeket akár alapértelmezettnek is beállíthatunk, vagy válogathatunk a telefonkönyvben, kinél-hogyan szólaljon meg a telefon.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük