Kezdőlap » Karácsony » Milyen a karácsonyfa trend 2013-ban?

Milyen a karácsonyfa trend 2013-ban?

A trendek évről évre változnak, ami nem kíméli a karácsonyt sem. Hagyományos karácsonyfákat egyre kevésbé találni, hiszen a divat követése itt is mérvadó. Rengeteg fa fajta közül válogathatunk. Íme néhány példa: közönséges lucfenyő, ezüstfenyő, szerb lucfenyő, közönséges erdeifenyő, feketefenyő, közönséges duglászfenyő, közönséges jegenyefenyő, kaukázusi jegenyefenyő és természetesen egyre divatosabbak, és nagy választékban kaphatók a műfenyők is.
Természetesen nem csak a fenyőfa fajtája határozza meg eredményt, hanem a díszítés.
2013 legtrendibb karácsonyfa ötletei:
Alpesi hangulat:
Meghatározó színei a barna, kék és a földszínek. Jellegzetes motívumai a fenyőfa, medve, szalag, rénszarvas illetve a bagoly. A fenyőfa, a szalvéták és a gyertyák színe egyaránt ezüst.
Jégkristály:
Meghatározó színei a kék és a fehér. A szalagok és a szalvéták mintái jégkristály. Nagy szerepet kap a műhó is a karácsonyfa körül, illetve az ablakpárkányokban, a gyertyák pedig hófehér színűek. Ha ezt a trendet követjük, biztosan gyönyörű karácsonyi hangulatot varázsolunk.
Narancsos varázs:
Meghatározó színe a narancs és a réz. Üveg dísztárgyak, arany színű csillagok és hagyományos karácsonyi minták jellemzik. A meleg színek igazi karácsonyi hangulatot hoznak el otthonunkba.
Télapó varázslatos birodalma:
Meghatározó színei a zöld és a vörös. Az anyagok és a díszek természetesek, például tobozok és fenyőágak. Meghatározó motívumai a mikulás és a rénszarvasok.
Mesebeli erdő:
A narancs, a sáfrány, bronz és a rozsda színe jellemzi. Az erdei állatok nagy főszerepet kapnak, például a medve, szarvas, bagoly és a madarak. Ezek az állatok megtalálhatók a csomagolópapíron, szalvétán illetve a karácsonyfa díszek között is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük