Kezdőlap » Szoftver » Milyen játékokkal játsszunk?

Milyen játékokkal játsszunk?

Ha unatkozunk, akkor számítógépes játékokkal játszhatunk. Népszerű játékok a Pes (Pro Evolution Soccer), vagy a Fifa. Ezek mind focis játékok. Már régóta megy a vita, hogy melyik a jobb játék, egyesek Pes pártiak, mások pedig a Fifáért vannak oda.
A számítógépes játékoknak több kategóriája van, létezik akció, sport, logikai, ügyességi, kaland, szimulátor, autós.
Népszerű autós játék a Colin Mcrae Rally, vagy a Need for Speed sorozat, esetleg még a Forma 1. Az autós játékoknál lehetőségünk van kormánnyal játszani, ha van ilyenünk a számítógépünkhöz. Autós játékoknál lehetőségünk van mért köröket menni, versenyezni, karrier módot kezdeni.
Jobb akció játékok a Medal Of Honor, a Call Of Duty, vagy a Battlefield sorozat. Ezekben a játékokban egy adott karakterrel vagyunk, és el kell pusztítanunk az ellenségeket. A lövöldözős játékok közül majdnem mindegyik háborús játék.
Szimulátor játékok a vonatszimulátor, repülőgép szimulátor. Az autós és motoros játékok is a szimulátor kategóriába tartoznak.
A modern játékok már igénylik a minőségi videókártyát, hogy szaggatás mentesen tudjanak futni a játékok.
De akár interneten is játszhatunk, ha úgy tartja kedvünk. Akár a felsorolt játékokkal multiplayer módban más internetes ellenfelek ellen, vagy az interneten vannak különböző játékoldalak, mint a Startlapjátékok. Itt is több kategóriába vannak felsorolva játékok. De akár egy játékra kitalált oldalakon is játszhatunk, mint például a Honfoglaló. A Honfoglalóban pontokat gyűjthetünk, Magyarország térképén kell elfoglalnunk a megyéket. A bázisunk 1000 pontot és önmagában, plusz az ehhez kapcsolódó területünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mi a különbség az Europa Universalis 3 és 4 közt?

A legtöbb játékkal ellentétben az Europa Universalis sorozat nem halad előre az időben, hanem technikailag …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük