Kezdőlap » Baba-mama » Milyen játékokat vegyünk az újszülött babánknak?

Milyen játékokat vegyünk az újszülött babánknak?

Az újszülött babának szüksége van különböző játékokra, így be kell szerezni neki néhány játékot, ami leköti a baba figyelmét.

Milyen játékokat vegyünk?

A babáknál fontos, hogy fejlődjenek a képességei éppen ezért szüksége van különböző fogású és hangú játékokra.

Különböző fogású játékok: ahhoz, hogy gyermekünk kitapasztalja, hogy mi milyen tapintású, éppen ezért van szükség olyan játékokra, amelyek plüss anyagból készültek, amelyek keményebbek, amelyek gumis anyagúak,amelyekben pici kis golyók vannak, amelyekben recsegő nejlon van. Ezek mind segítik a baba tapintásának fejlődését.

Különböző hangú játékok: a hangok nagyon fontosak a baba hallásának fejlődéséhez, a babáknak szükségük van zenélős játékokra, csörgő, zörgő játékokra, recsegő játékokra.

Valamint nagyon fontosak a játékok a látás kialakulása miatt, vagyis fontos, hogy a baba minél több és minél színesebb és minél több formát lásson, legyen a közelében. A babák figyelmét nagyon lekötik és nagyon kedvelik a színes játékokat, de ha azok még zenélnek is, akkor szinte elválaszthatatlanok lesznek egy jó darabig.

Tehát ha babakelengye listát állítunk össze ne felejtsük el a játékokat se, hiszen a baba fejlődéséhez szükségesek. Fontos, hogy gyermekünket mindig letudjuk kötni valamilyen játékkal és mindig fent tartsuk az érdeklődését a játékok iránt.

Ha babalátogatóba megyünk akkor is vihetünk játékot ajándékba, mert egy új játék mindig jól jön a babának, de törekedjünk arra, hogy színes legyen, vagy adjon ki valamilyen hangot.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért olyan jó az anyatej a babának?

A szoptatás nagyon fontos a csecsemő számára. Kívülről olyan könnyűnek látszik. Ám nem is olyan …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük