Kezdőlap » Szoftver » Milyen játék a FIFA 10?

Milyen játék a FIFA 10?

A FIFA 10 (amerikában: FIFA Soccer 10) egy futballszimulációs játék, melyet 2009-ben az EA Sports adott ki. A FIFA sorozat a 90′-es évek közepén jelent meg és azóta is nagy népszerűségnek örvend. Minden évben javítják a játék grafikáját és játékmenetét, ezzel szeretnének még életszerűbb és élvezhetőbb élményt nyújtani a játék kedvelőinek.
A játékban lehet különböző bajnokságokat, karriert indítani vagy csak egyszerűen barátságos mérkőzést játszani. Megjelent az úgynevezett Légy Profi mód, amelyben egyedül kell bekerülnünk majd helytállnunk a csapatba és ha jól teljesítünk akkor kijuthatunk a válogatottunkkal a 2010-es FIFA Világbajnokságra.
Különböző kihívásokat is teljesíthetünk a játékban, melyek teljesítéséért pontokat kapunk és ezekért klasszikus válogatottat, labdákat vagy mezeket vehetünk kedvenc csapatainknak.
Mi magyaroknak külön élmény, hogy az angol, francia, spanyol, orosz, holland, olasz nyelvek mellett a magyar nyelv is benne van a játékban és emellett egy magyar kommentár is, melyen Hajdú B. István és Faragó Richárd hangját hallhatjuk.
Számítógépen irányíthatjuk a játékot billentyűzettel, egérrel és billentyűzettel együtt, de legalkalmasabb egy kontrollert (gamepad) beszereznünk, mert ezzel sokféle cselt tudunk alkalmazni a játék során, mely nagyon megnöveli a játékélmenyt.
A játék Windows XP vagy Windows Vista operációs rendszeren fut.

A FIFA 10 megjelent a következő platformokon: számítógép (PC), XBOX, XBOX360, PS2, PS3, PSP, Wii. Hivatalos megjelenési dátuma. 2009. október 3.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen játékokkal játsszunk?

Ha unatkozunk, akkor számítógépes játékokkal játszhatunk. Népszerű játékok a Pes (Pro Evolution Soccer), vagy a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük