Kezdőlap » Szoftver » Milyen játék a ballstrike?

Milyen játék a ballstrike?

A Windows 8 habár még egy éves, még nem tudott elterjedni olyan szinten, ahogyan azt várni lehetett. Éppen ezért nagyon sok olyan szoftvert nem ismernek még az emberek, ami csak Windows 8 alatt érhető el. Egy ilyen szoftver a ballstrike is. Akiknek nincs idejük edzeni, vagy csak néhány perc szabadidejük van megmozgatni magukat azoknak ez a játék kiváló.

Ez ugyanis nem egy hétköznapi játék, mint egy call of duty, vagy need for speed. Ez csak és kizárólag windows 8 platform alatt érhető el, és ez egy igazi fitnesz program. A játék lényege, hogy a képernyőn felbukkanó labdákat kell leütögetni a végtagjainkkal. Igen azokkal, mert a játék használja a webkamerát, és egy új szintre emeli a számítógépes játékokat.

Olyan mintha egy kinektünk lenne ami igazából nem olcsó mulatság, így akinek van egy laptopja annak csak a windows 8-at kell beszereznie, és máris elérhetővé válik számára ez a játék. Igazán képes megmozgatni minket, hiszen karral és lábbal egyaránt kell ütögetnünk a labdákat.

Fejleszti a relflexeinket is, mivel nagyon gyorsan tűnnek fel a kis gömbök, és azokat minél gyorsabban le kell ütnünk, mert azokért pontokat kapunk. Piros, kék, és zöld labdák vannak, és külön pontot érnek. A játék számolja az elégetett karakterek számát is, így tudjuk, hogy éppen mennyit dolgoztunk. Naponta 10 perc edzés igazán képes megmozgatni az embert, és igazán kiváló azok számára, akiknek nincs lehetőségük vagy idejük edzőterembe járni. Laptopja nagyjából már mindenkinek van, és a legújabb gépeket már windows 8-cal adják ki.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük