Kezdőlap » Szoftver » Milyen játék az e-sim?

Milyen játék az e-sim?

Sokan elképzelhették már magukat, hogy milyen lehet hősnek lenni egy nemzetben, vagy híres politikusnak, legyen szó, most jó, vagy rossz emberről. Sokan akartak sikeres cégvezetők lenni, sokan akarnának adni, venni részvényeket, befolyásolni a gazdaságot, létrehozni újságokat.

Az interneten már ezt is meg lehet tenni. Van egy játék, az e-sim, amely biztosítja ezt mindenkinek a világ bármely pontjáról. Egyszerű böngésző alapú játék, ám igazából tényleg nagyon élvezetes a többi hasonló játékhoz képest. Regisztrációja egyszerű, és pont abba a nemzetbe rak be minket, ahová tartozunk. Harcolnunk kell, hogy megmentsük az országot, hogy megnöveljük a területét.
Létrehozhatunk benne saját céget, vállalatot, indíthatunk saját újságot, amibe bele írhatjuk gondolatainkat.
Sőt, ami eddig biztosan nem történt meg egyik játékban sem: indíthatunk saját pártot, jelentkezhetünk pártba, jelöltethetjük magunkat elnökválasztáson, és akár a saját nemzetünk elnökei is lehetünk, ha megnyerjük a választást. Ilyenkor mi döntünk az ország sorsáról. Szövetségeket kell létrehozni, háborút kell kihirdetni, és bonyolult diplomácia folyamatokon keresztül kell fenntartani a kapcsolatot a többi nemzet képviselőivel is. Teljes mértékben le van szimulálva igazából az egész világ, hiszen mikor beregisztrálunk, csak egyszerű dolgozó polgárok vagyunk, akik harcolhatnak a nemzetükért. Azonban sok munka árán akár a nemzet legnagyobb harcosai is lehetünk, vagy a nemzet vezetői, akiknek döntése határozza meg a nemzet jövőjét.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük