Kezdőlap » Szoftver » Milyen játék az Angry Birds?

Milyen játék az Angry Birds?

Az Angry Birds nevű játék manapság már világszerte ismert, akárkinek megemlítjük, rögtön tudja hogy miről van szó. A Rovio Mobile által kifejlesztett játék először 2009-ben került a felhasználók számára elérhetővé, először csak iOS rendszeren, azóta pedig már szinte minden platformon lehet vele játszani. Legtöbben androidra töltik le, és a mobiltelefonjukon, vagy táblagépen játszanak vele, de népszerű számítógépen is, sőt, most már Xbox Kinectre is lehet kapni.
A játék lényege, hogy különböző formájú, méretű, és tulajdonságú madarakat egy csúzli segítségével kilőjünk, ezáltal elpusztítva az ellenfelet, akik történetesen disznók, akik elvették a madarak tojásait- innen az elnevezés, hogy angry birds, azaz dühös madarak. A bosszúra szomjazó madarak mindegyike különböző képességekkel rendelkezik, azonban ezeket csak akkor tudjuk kihasználni, hogyha megfelelő időben aktiváljuk őket.
A fejlesztőknek köszönhetően a játék tartalma folyamatosan bővül, és a letöltése is ingyenes. Mivel újabbnál újabb pályák, és madarak is kerülnek a játékba az egyes verziók frissítésekor, ezért a játék gyakorlatilag kijátszhatatlan, és megunhatatlan egyben.
A fejlesztők az Angry Birds néven futó játéknak eddig már több verzióját ismertették meg a felhasználókkal, közülük az egyik legsikeresebb külön kiadás a Star Wars- Angry Birds volt, melyet manapság a legtöbben játszanak. Itt a disznók az ellenfél, azaz a birodalmi osztagosok ruhájába lettek belebújtatva, a fő célpont, akit pedig le kell győzni, Darth Vader. A madarak ebben az esetben a filmből ismert karakterek alakját veszik fel.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük