Kezdőlap » Mobil és tablet » Milyen játék a Pou?

Milyen játék a Pou?

A Pou egy androidra kifejlesztett játék, amit játszhatunk bármilyen platformon, amely androiddal működik, legyen szó akár okostelefonról, vagy táblagépről. Az alkalmazást az Appstore-ból, vagy fejlettebb eszközökön a Play áruházból lehet letölteni, teljesen ingyenesen.
A Pou tulajdonképpen egy olyan kis űrlény, amit leginkább a régi tamagocsi típusú játékhoz lehetne hasonlítani. Amint letöltjük a játékot, és elindítjuk, az elején kapunk egy kis, csupasz háromszög alakú űrlényt, ő Pou. Sok mindent csinálhatunk vele, az applikáció meglehetősen sokrétű, és szerencsére folyamatosan fejlesztik is, így akár azt is mondhatnánk, hogy megunni sem lehet. Pounak folyamatosan szüksége van ételre, tisztításra, játékra, és aludnia is kell. Adott néhány alap helyiség Pou házában, kezdjük a konyhával. Itt megetethetjük Pout a hűtőből, vagy ha épp nincs étele, vásárolhatunk neki reggelit, édességet, gyorsételt, gyümölcsöt, zöldséget, halételeket, desszerteket, vagy italokat.
Hogyha átmegyünk a másik helyiségbe, a fürdőszobában találjuk magunkat, itt lehet Pout megmosni és megfürdetni. Ismét tovább menve a labor következik, itt különböző bájitalokat adhatunk neki, hogyha beteg akkor gyógyszert, ha fáradt energiaitalt, és így tovább.
Hogyha ismételten arrébb megyünk, akkor a játszó szoba következik, itt tudunk különböző játékok közül válogatni a kis űrlényünknek. Eggyel arrébb a hálószoba található, ahol lefektethetjük aludni, ha elfáradt. Ezeken kívül további két helyiség van még a játékban, az előszoba, és az udvar, utóbbi helyen szabadtéri játékok, és virágok is várják Pout.
A játék lényege, hogy nemcsak törődünk vele, és ápoljuk, hanem teljes mértékben egyéni kinézetet is adhatunk ennek a kis űrlénynek, így az egyedi Pounk tényleg úgy néz ki, ahogy csak szeretnénk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sony Xperia SP C5303

Az Xperia SP C5303 a Sony egyik készüléke. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM kártya …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük