Kezdőlap » Mobil és tablet » Milyen is az új iPhone5?

Milyen is az új iPhone5?

Az iPhone család legújabbik tagja, az eddigi legkönnyebb, és legvékonyabb készülék, az iPhone5 vadonatúj designnal, és számos új frissítéssel áll az iPhone-t kedvelők rendelkezésére.
Az első számottevő újdonság a 4 hüvelykes retinakijelző, melynek segítségével most az eddigieknél sokkal jobban tudunk navigálni és internetezni, emaileket olvasni. A telefon képernyőjének a felbontása 1136 x 640 pixeles, ami az eddigieknél sokkal szebb képet biztosít.
A másik újítás a telefonban az eddigieknél is gyorsabb wifi, és a jobb hálózat rendszer lett. Azok számára is találtak megoldást a gyártók, akik eddig a gyenge akkumulátor miatt nem kedvelték a készüléket, hiszen az új, A6-os processzornak köszönhetően nemcsak gyorsabb lett a telefon, hanem az aksi is tovább bírja. Az iPhone5 új kamerát is kapott, melynek a neve iSight, és mely 8 megapixeles képeket tud készíteni. Ezen kívül a kamera fejlettebb lencserendszert, és optikát is kapott, így jobbak lettek a panorámaképek, és egyszerűbb a full HD videó készítése is.
Az iPhone5 a jelenlegi legfejlettebb operációs rendszerrel, az iOS 6-tal működik, melyben a fejlesztők bővítették a térképeket, és az alkalmazások funkcióit, valamint beépítettek számos újdonságot.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nokia Lumia 630

A Nokia Lumia 630 egy olcsó kategóriába sorolható mobilkészülék. Ami a külső tulajdonságaira vonatkozik, 129,5 …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük