Kezdőlap » Családi élet » Milyen idegesítő szokásaik vannak a férfiaknak?

Milyen idegesítő szokásaik vannak a férfiaknak?

Nincs olyan párkapcsolat, ahol ne lenne akár a nőnek vagy a férfi társunknak idegesítő szokásai. Elsősorban, most a férfiak szokásairól beszélhetünk. A férfiaknál vannak olyan magatartási formák amelyek ismétlődnek, akarva akaratlanul.
Sok nő már találkozhatott olyan dolgokkal amelyek igen idegesítőek voltak számukra a párjukkal kapcsolatban. Először is ami a leggyakoribb az a szelektív hallás.

Sok férfi igen csak szeret másra koncentrálni akár az legyen a tv előtti műsor nézés, amikor is a kedvesünkkel igyekszünk párbeszédet kialakítani de a férfi párunk nem igen nyitott a kommunikációra. A férfiak körében általában a tv nyer. Igazából ami nem érdekli a férfiakat, arra kevésbé vagy nem is figyelnek rá, ezért hívhatjuk úgy hogy szelektív hallásban szenvednek a férfiak. A következő probléma ami általános jelenség a férfiak kőrében az pedig, hogy megbetegszenek itt beszélhetünk akár egy apró megfázásról vagy influenzáról. Ilyen esetekben a férfiak képesek a legnagyobb hisztire is hogy megfognak halni. A legtöbb nővel ellentétben a férfiak nagyon bele tudják élni magukat és túl produkálják a betegségük tüneteit.
A férfiak nem igen értik meg a női lelket illetve a nonverbális jeleket.

Ezért ha egy nő nem mondja el a problémáját, a sértettségét vagy a nyomasztó dolgait, akkor a férfi semmit sem fog észre venni és nem is fogja megérteni a problémáinkat.
Végül a nők számára a legidegesítőbb probléma amit a férfiak akaratlanul is megtesznek, az nem más mint a mellettük elhaladó nők szemügyre vétele. Ezt a szokásukat sajnos nem lehet leszoktatni. Ebben az a probléma, hogy a férfiak nem tisztelve a másik felet, feltűnően teszik a szemre vételezést.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan „ne” menjen randevúra.

Az emberek többsége elhagyja magát, nem sokat törődik önmagával, inkább a munkába éli ki minden …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük