Kezdőlap » Egészséges életmód » Milyen hatással van egészségünkre a víz?

Milyen hatással van egészségünkre a víz?

A valós világ csodái, varázslatosan szép vidékei mindig vonzódást kelt az emberek szívében. Izgalmas vízesések, élettel teli hegygerincek szerepe nélkülözhetetlen egészségünk megtartásában. Az iskolában főleg arról tanulnak a gyerekek, ami mélyen a felszín alatt burjánzik. Kevés tanulmányban esik szó a valódi természetről. Hogyan mozognak a gleccserek a láthatatlan erdei források, mennyi idősek, mi történik velük, míg egyszer csak elénk tárul tiszta vize.

Számtalan betegség gyógyítója. Káprázatos látvány. Sokan azok közé tartoznak, akik egy csodálatos nyári nap végén elkékült szájjal is úsznak, játszanak a Balaton vízében. Valamiféle vonzódás ember és hullámok közt. A fehér habokhoz a naplemente visszatükröződéséhez a víztükrön. Esőben, hóban, télen, nyáron nem számít, mennyi időt töltünk szabadban. Minden időszaknak meg van a maga legcsodálatosabb kihívása, amit folyton le akarunk győzni. Magával ragad szépsége, a hó vakító hatása az esőcseppek bársonyos érintése. A világűrből nézve földünk nagy részét kék, mert víz borítja háromnegyedét. Minden vízpart a világ legcsodálatosabb vidéke. Számtalan adrenalin szintemelő programmal. Barátságos kis vendéglőkkel és rengeteg aktív időtöltési lehetőséggel. Szívesen bolyongunk a tengerparton és hagyjuk, hogy lábunkat verdessék az előre törő hullámok. Nem számít milyen hideg, a lényeg, hogy ott vagyunk.

Kiülhetünk egy magas szikla gerincére és melegséggel feltöltve bámuljuk a végtelen kékséget. Az örök mozgó nyaralók hajóra szállnak. Nyugalmas, modern. Káprázatos lelki felüdülést vált ki belőlük. ne feledjük, a víz a természet kecses adománya földön, égben végbemenő körforgás része, amit nem tud feltartóztatni senki és semmi. Földrészeket köt össze és ezer titkot tár fel évszázadok múlásával.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Koffein – barát vagy ellenség?

Mi a koffein? A koffein izgatószer, ami növeli az éberséget, koncentrációt és az állóképességet. Leggyakrabban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük