Kezdőlap » Ital » Milyen hatása volt a szöveges címkés Coca Cola-nak Magyarországra?

Milyen hatása volt a szöveges címkés Coca Cola-nak Magyarországra?

Magyarországon 2013 nyarán megjelent a Coca Cola legújabb marketingfogása, a névvel és becenevekkel ellátott címke a palackokon, és az alumíniumdobozokon.
Amerikában már több évvel ezelőtt elindult ez a kampány, azonban hazánkban csak ezen az éven hozta meg a döntését a Coca Cola cég arra, hogy elindítja ezt az akciót. Ennek az újításnak az volt a célja, hogy az italt még személyesebbé tegye a vásárlói és fogyasztói számára, azzal hogy a legnépszerűbb nevekkel, és becenevekkel ellátott üdítőket juttatja el az emberekhez. A nyár folyamán nagyon sokszor láthattuk a tévében ennek az akciónak a reklámját, szinte már mindenki tudta, hogy a névvel és becenévvel ellátott üdítők várják majd a polcokon.
Ez azonban mégsem volt a magyar lakosok többségének akkora nagy szenzáció, mivel ezek a szövegek inkább a fiatalabb réteget célozták meg, és ezért a Coca Cola elég sok közép korosztálybeli, és idősebb korosztálybeli vásárlót vesztett, mivel ezek a személyek nem igazán szerettek volna „baby” vagy „dj” feliratú palackokkal mászkálni a munkahelyükön, vagy épp az utcán.
A Coca Cola szerint ezek a termékek csak limitált számban voltak elérhetőek, azonban még a mai napig lehet látni az áruházak és boltok polcain a becenevekkel és nevekkel ellátott üdítőitalokat szerte az országban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A zöld tea hatásai

A zöld tea nemcsak élénkít,hanem jótékony hatással van az egészségre.Főként kínai fogyasztók állítják,hogy természetes gyógynövény,hiszen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük