Kezdőlap » Karrier » Milyen hatása lehet egy jó ötletnek?

Milyen hatása lehet egy jó ötletnek?

Legyenek bátrak. Tervezzenek, hisz egy jó ötlet feldobja hangulatukat, irányt változtat az életükön. Sajnos sokszor esnek abba a hibába, hogy leragadnak. Nincs bátorságuk ötleteiket az emberek elé tárni, megvalósítani. Pedig felszínre hozhatja vele álmait, vágyait egy jobb jövő érdekében. Nem kell a fellegekben keresni, itt a földön is létre tudja hozni. Ha nincs elég pénz a megvalósításhoz, kezdje egy anyagiaktól független megoldással. Ki kell bontakoztatni a tehetséget, bár milyen irányt is ad. Lehet az fizikai munkával kapcsolatos vagy szellemi, agyat megmozgató. Lehetőleg olyanba kezdjen, amihez kedve van. Sok fajta ötlet van, amivel sok pénzt lehet keresni, de nem leli a kedvét a munkában. Olyan is van, amihez nagy kedvvel fog, de nincs haszon rajta.

Próbálja meg a kettőt összehozni. Soha ne becsülje le önmagát. Használja fantáziáját, mert nagy célokat apránként érheti el. Amint ki okoskodna, bele, mert vágni sokkal magabiztosabb és lelkesebb lesz. Biztos talajt érez lába alatt és megszűnik a kiszolgáltatottság érzése. Rengeteg tanácsot talál az interneten, megkérdezheti családja vagy a barátok véleményét. A legfontosabb, hogy ne adja fel, merjen ötleteket kovácsolni a változás érdekében. Csak így juthat előre. Ne vegye el a kedvét a negatív vélemény a kudarc. Nincs mindenkinek szerencséje és rögtön rátalál a legjobb megoldásra.

Ha többre vágyik idő kérdése és megragadja azt a lehetőséget, amit létre tud hozni. Sok esetben tanulás kérdése, idegen nyelv elsajátítása vagy gyakorlat az ellent mondó érv. Ettől sem kell megijedni. Keressen társat magának, akiben ezek a motivációk megvannak. Vagy tanuljon, jelentkezzen tanfolyamokra, ha valóban egyedül szándékozza létrehozni ötleteit. Nagy kihívás, de rendkívüli érzés. Amikor elmondhatjuk magunkról, hogy az álmainkat megvalósítottuk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egy jó adótanácsadó

Mitől lesz valaki jó adótanácsadó? Nagyon sokan vannak, akik ismerik a törvényt, tudnak olvasni, kitalálják, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük