Kezdőlap » Gyógyszerek » Milyen gyógyszer a Cataflam?

Milyen gyógyszer a Cataflam?

Fájdalomcsillapító és gyulladás csökkentő gyógyszer. Ezért kiválóan alkalmas: rándulásra, húzódásra, lázcsillapításra, menstruációs fájdalmakra, görcsökre, teniszkönyökre, émelygés és hányás enyhítésére. Érdemes tudni, hogy a Cataflam csak enyhíti a tüneteket, de nem a kiváltó okot tünteti el.

Fontos, hogy ha orvos írja fel vagy csak magunk megvesszük a gyógyszertárba, tartsuk be amit mondanak, még akkor is ha az eltérne a betegtájékoztatón leírtakkal. Nagy odafigyeléssel szedhető a gyógyszer, hiszen nem minden gyógyszer szedhető egy másikkal, erről mindenképp tájékoztatnunk kell az orvosunkat, gyógyszerészünket. Ha esetleg a következő problémáink, betegségeink lennének, mint a : bélgyulladás, vesebetegség, asztma, szénanátha, vérrendszeri betegség, ha csak meg van duzzadva a lábfejünk, ezeknél a tüneteknél csak nagyon óvatosan alkalmazható.

Semmiképp nem szabad szedni, ha a gyógyszerben található összetevője valamelyikére allergiásak vagyunk. Ha vese vagy májbetegségben szenved. Szívelégedetlenség és terhesség utolsó hónapjaiban. Az Idősebbekre más hogy hathat a gyógyszer, ezért nekik szigorúan be kell tartani az orvos által előírt mennyiséget. Ha sokáig, akár hetekig szednénk a Cataflamot, vizsgáltassuk ki magunkat orvosunkkal a mellékhatások elkerülése véget.

Napi 4 darab gyógyszernél nem lehet többet beszedni, az az 200mg – nál. Sokan vannak úgy, hogy nem olvassák el a betegtájékoztatókat, mert úgy gondolják felesleges időt szánni rá vagy mert kisbetűvel van írva, így nehezen tudják elolvasni. Pedig fontos lenne hiszen az egészségünkről van szó.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Gyomnak hitt gyógynövény

Milyen jó tavasszal, vagy nyáron kimenni az udvarra, az erdőbe, vagy akár a határra gyönyörködni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük