Kezdőlap » Zene » Milyen gitárt vegyél?

Milyen gitárt vegyél?

Elsőnek gondold végig, mennyire szeretnéd, aztán szánd el magad és utána vágj bel.
Milyen gitárt vegyél, ha kezdő vagy? Elsőre azt mondják legegyszerűbb, ha csak egy dobgitárt veszünk, ami nem túl drága, mert rengeteg gyakorlásnak lesz kitéve. Ezt a gitárt később már nem túl sokat használod, mert már teljesen kihasználtad az összes lehetőségét és így eggyel feljebb akarsz majd lépni. Ezért nem érdemes venni elsőre egy drágát. Ebben az időszakban, míg tanulod és ismerkedsz a gitárral meg is gondolhatod magad.
Milyen gitárt vegyél, ha már a másik elkopott és már te haladóba léptél? Ilyenkor célszerűbb egy fémhúros gitárt venni, melyen újabb lehetőségek jelennek meg. Ebben is nagyon sok féle lehetőséget találsz, több méretben több színben előfordulnak. Ennek már nagyobb a jelentősége és drágább is. De ha már megszereted egyszer, akkor nincs vissza út, nem akarod majd letenni még alvás időben se.
Mindenkinek meg lesz, ilyenkor már a kedvenc dalai melyet még mindig nem tud, olyan jól eljátszani amennyire szeretné.
Ilyenkor lép életbe a profi üzemmód melynek jelentősége az, hogy egy akusztikus vagy egy elektromos gitárt szeretnél venni nagy hangerővel el látott szettben. Ezek után fedezik fel, mit is szeretnek igazán csinálni ilyenkor lépnek be egy bandába, vagy alakítanak ki egyet önmaguk megmutatása érdekében. Ki nem szeretném hagyni, hogy az elektromos gitár mellet ott van még a basszus is mely nagyon fontos szerepet tölt be. De ilyenkor már mindenki megtalálja a magához illőt. Sok sikert a zenéhez!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen szerepet játszanak a szeletelőgépek a zene világában

Már a legifjabb bulizók is egészen bizonyosan találkoztak legalább egy, de gyaníthatóan több példányával – …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük