Kezdőlap » Divat és szépség » Milyen frizura illik az arcomhoz?

Milyen frizura illik az arcomhoz?

Mikor újítani akarunk, jól át kell gondolnunk, hogy milyen frizurát válasszunk, hiszen nagyon meghatározó. Nem mindegy, hogy milyet választunk, se hosszban se színben. Minden arcformához más frizura dukál, most ezekre kapunk választ.
Az arc egy igen fontos részünk, hiszen sok mindent elárul rólunk, ezért is jobb, ha tudjuk, hogy melyik frizura a számunkra legelőnyösebb. Nos, van ovális arc, szögletes, hosszúkás, szív alakú és kerek (a fenti kép segít eldönteni melyikhez, tartozik a tiéd). Ha valakinek ovális az arca az igazán szerencsés, hiszen bármilyen frizura jó áll neki, legyen az hosszú, félhosszú vagy akár rövid!! A szögletes arc jellemzője a markáns kiálló csontozat, amelyhez igazán jó választás a lépcsőzetes félhosszú frizura, amelyhez vágathatunk frufrut is, ami lehet oldal vagy akár a most nagyon kedvelt egyenes vonalú frufru. A hosszúkás arcúak, jobban teszik, ha nem nyújtják még inkább az arcukat, ezért jobban teszik, ha egy állig érő frizurát választanak és dúsítják az alját, hogy szélesítse az arcukat.
A szív alakú arcformánál elég jellegzetes a kidomborodó áll, ezért ajánlatos az állig, illetve áll alá érő haj és az oldalra fésült vagy a szemöldökig érő egyenes vonalú frufru feldobhatja. De ne vágassuk túl rövidre és ne legyen nagyon ritka se! A következő arcforma a kerek, ennél jobb, ha a rövid kicsivel áll alá érő frizurát választunk, ami lépcsőzetes elrendezésű, tehát lefelé vékonyodjon, nem ajánlatos a nagyon rövid haj és a göndör. A frizurát egy oldalra fésült frufru illik.
Minden arcformának meg van a saját szépsége és ezt egy jól megválasztott frizurával hangsúlyozhatjuk is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alap sminkkészlet, VEDD :)

Amikor egy kislány elkezd hölggyé válni, elkezd élénken érdeklődni a téma iránt, ez természetes, hisz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük