Kezdőlap » Film » Milyen film a Tango és Cash?

Milyen film a Tango és Cash?

A Tango és Cash egy 1989-ben készült akció-vígjáték Sylvester Stallone és Kurt Russel főszereplésével. A történet szerint adott két rendőr, Ray Tango (Stallone), és Gabriel Cash (Russel). Mindketten a város legjobb rendőrének gondolják magukat, személyiségük teljesen eltérő. Ám amikor el nem követett gyilkosság vádjával börtönbe kerülnek, össze kell fogniuk, hogy megszökjenek, és kiderítsék, kik tették ezt velük.

Ritkán látni, hogy egy film annyira fantasztikusan sikerül, mint a Tango és Cash. Az alkotók a teljes játékidő alatt nagyszerű összhangban tartják az akciót és a humort, a mérleg egyszer sem billen egyik műfaj irányába sem, a vágás és az operatőri munka is remek, a zene aláfestés pedig csak még inkább erősíti a film megkapó hangulatát. A történet is megállja ah elyét, igaz, nem túl bonyolult, és nagy fordulatokra sem érdemes számítani, de tökéletesen elég ahhoz, amit maga az alkotás nyújtani kíván.

Ami azonban igazán feledhetetlenné teszi a Tango és Cash-t, az a két főszereplő fenomenális alakítása. Sylvester Stallone és Kurt Russel egyaránt életük egyik legjobb színészi teljesítményét nyújtják, rengetek számtalanszor idézhető dialógust nyújtva nekünk. Az egész film alatt zajló csipkelődésük annyira szórakoztató, amilyenre csak nagyon ritkán van példa, mindehhez természetesen a fantasztikus magyar szinkron is hozzájárul.
A Tango és Cash egy halhatatlan klasszikus a nyolcvanas évek végéről, ami mára sem veszített semmit az erejéből, és akármikor újranézhető, hiszen garantált szórakozást nyújt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen film a Ponyvaregény?

A Ponyvaregény egy 1994-ben készült krimi-akció-vígjáték, melyet Quantin Tarantino rendezett, forgatókönyvét pedig Roger Avary-vel közösen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük