Kezdőlap » Film » Milyen film A kaptár: Kárhozat

Milyen film A kaptár: Kárhozat

A Kaptár: Kárhozat egy 2012-ben készült animációs film, ami a nagy sikerű Resident Evil játékok alapján készült a Capcom által. A történet a Kelet-Szláv Köztársaságban játszódik, ahol éppen polgárháború dúl, így az amerikai kormány odaküldi Leon S. Kennedy ügynököt, hogy derítse ki, pontosan milyen fegyverekkel rendelkeznek a lázadók. Azonban amint Leon megérkezik, rögtön utasítást kap a távozásra, ő azonban nem hagyja annyiban a dolgot, és saját felelősségre indul útnak, hogy kiderítse, mi az, amit annyira el akarnak titkolni előle.

A Kaptár: Kárhozat egy kifejezetten igényesen elkészített munka, melynek pozitívumai közül mindenképp kiemelendő, hogy nagyon pörgős cselekményvezetést diktál, a lendület csak ritkán ül le, akkor is csak rövid időre. Az animáció meglepően részletes és szép, mind a helyszínek, mind a karakterek kidolgozottsága gyönyörűre sikerült.

A történet maga nem túl részletes, nem tartogat nagy fordulatokat, de a céljának tökéletesen megfelelő, az érdeklődést végig megfelelő szinten tartja. Az akciók követhetőek és izgalmasak, az aláfestő zene pedig mindig nagyszerűen passzol az adott jelenethez.

Leon S. Kennedy karaktere végig szimpatikus, kellemes lazaság, ugyanakkor határozott precízség jellemzi. Kiemelendő még Buddy, a forradalmárok vezérének karaktere, akinek kidolgozottsága meglepően részletes, valamint Ada Wong figurája is tartogat néhány emlékezetes momentumot.
A Kaptár: Kárhozat talán a legjobb Resident Evil adaptáció, ami valaha készült, mindenképpen ajánlott egy megnézésre.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan folytatódik az Éhezők viadala 2. ?

A magyar mozikban várhatóan 2013.11.22 – én kerül bemutatásra Futótűz címmel. A filmet rendezte: Francis …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük