Kezdőlap » Divat és szépség » Milyen felelőséggel jár extrémnek lenni

Milyen felelőséggel jár extrémnek lenni

Az extrém legbensőbb hajtóereje a tömegből való kiemelkedés vágya – mélyen megveti a szürke, hétköznapi kisembereket, és szilárd elhatározása, hogy ő sohasem lesz középszerű. Ezt lehetőség szerint életének több aspektusában igyekszik bebiztosítani, ám ezek közül természetesen leglátványosabb a külső megjelenése.

Az extrém minden egyes buliba valami egészen elképesztően merész designt hoz létre magának – persze mindig más stílust, hiszen ha kétszer ugyanazzal a külsővel jelenne meg, épp létének alapja lenne oda. Az extrém élete merő frusztráció, hiszen pénzt, időt és fáradságot nem kímélve szerez be magának különféle súlyosan elszállt ruhadarabokat és kiegészítőket, amiket aztán mindössze egy alkalommal ölthet magára.

Gardróbjában egyszer viselt lila szőrcsizma, aranyszínű űrhajós-felső, futurisztikus hegesztőszemüveg, villogókkal tarkított könnyűfémkesztyű, fluoreszkáló sámánmaszk árválkodik a többi levetett extrém wear társaságban. Mindössze az a tudat vigasztalja, hogy a különféle sajtótermékek partitudósításainak állandó szereplője, hiszen meglepő külseje biztosítja számára, hogy a fotósok bármilyen rendezvényen elsőre betalálják. Minden egyes parti előtt kimerítő előkészítő munka során tervezi meg az aktuális megjelenést.
A parti napján már kora délelőtt készülni kezd, hiszen különleges sminkjének felviteléhez, meghökkentő frizurájának elkészítéséhez, illetve a ruházat és kiegészítőket felöltéséhez bő fél nap szükséges. Az extrém életének további megkeserítője, hogy a rendezvény ideje alatt, teljes harci díszben képtelen elmenni pisilni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Normál haj: természetes ápolás, és otthoni pakolások

A normál hajtípusnak speciális ápolásra ugyan nincs szüksége, azonban törekednünk kell arra, hogy megőrizzük a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük